Søg
Close this search box.

EN AF DE DER OVERSKUDS OPTURSMORGENER…

REKLAME FOR NESPRESSO

I KENDER DEM GODT. DE DER MORGENER…

Alt skal ske på ingen tid, og man kommer altid afsted, uden et eller andet. Men for det meste med alle ungerne.. høhø. Sådan en morgen var det ikke idag. Nuvel, vi havde haft påskeferie og idag var første dag tilbage. Nuvel vi var alle lidt trætte. Men idag skete noget helt specielt. For det var Merles allerførste dag i Mini SFO, som er førskole herude på landet iøvrigt.

JEG HAVDE VALGT AT VI SKULLE SPISE PANDEKAGER…

Eller, døtrene og hustruen skulle spise pandekager, for jeg er jo stadig typen der forsøger at holde mig fra den slags ting i ugedagene – SELVOM det er en fest dag. Imens døtrene fik sat hår, og gjort færdige, ja så stod jeg for pandekagebagningen i køkkenet – imens jeg strøg skjorte naturligvis. De store døtre kom ned og hjalp med at dække bord, og der var bare en SUPER hyggelig stemning.

DET RODER ALTID LIDT NÅR JEG ER I KØKKENET…

OKAY OKAY. Jeg roder meget! Men det er ligesom en ting ved mig i et køkken. Maden smager bare bedre når man roder lidt. Synes jeg. Skyr blev taget frem – friske jordbær skåret og gjort klar. Døtrene hyggede og små sang. Det her (kan vi slå fast) er IKKE som vores morgener er normalt (læs : ALDRIG). Men desto større mulighed for at nyde hvert sekund. Og både LAVE og NYDE sin morgenkaffe. Varm. Ikke lunken eller kold. Nej den blev nydt da den blev lavet!

OG MERLES FØRSTE MORGEN I SFO VAR PERFEKT!

Helt stolt og stor var hun. Og jeg kom igennem morgenen uden at tude. Det i sig selv er jo også en sejr! haha. Det er for vildt at være i sidevognen på mine døtres liv. At se hvordan de lever, og ser livet. Hvordan de takler deres udfordringer – helt forskelligt naturligvis! Jeg bliver sgu så stolt! Efter kys og kram fra Merle, blev jeg kørt på job af hustruen. Kys fra hende er nu også den bedste start på dagen…

KENDER I DET?

Det er ikke så tit at instagram indeholder andet end de dersens smukke morgenmadsbilleder (som jeg absolut og selv poster) SÅ derfor er der i dette indlæg lagt lidt billeder ind sådan helt uden filter og opsætning – alle de billeder jeg normalt ikke ville poste. Sådan ser min morgen ud dog. OK i ser ikke opvasken. Det gør i næste gang….