Søg
Close this search box.

GODNAT TANKER… 1

JEG HAR VÆRET I ODENSE FOR AT ARBEJDE IDAG…

Vi havde logistik problemer med ungerne, så de blev smidt af hos min kusine (som bor 100 meter væk fra dér jeg er vokset op). Og afsted tog jeg mod arbejde. Der sker altid et eller andet med mig og mine tanker når jeg er i det her område. Der kommer altid et ekstremt afsagn. Ser i, mine forældre ligger begge begravet 1 km væk fra min kusines hjem. Og nogle gange har jeg et behov for at kigge forbi og hilse på de gamle. Ja eller nuse deres gravsten, og stille en buket blomster. MEN FØRST var det arbejdet der kaldte. Jeg havde et projekt i Rosengårds centret som blev ordnet og færdiggjort. Og da jeg var færdig og havde fyraften, tænkte jeg at jeg ville køre en lille tur ned af memory lane. Jeg skuille til Kerteminde og hente blomster som jeg skulle have med til de gamle. Og jeg havde MEGA lyst til at købe en hvidløgsost som KUN kan findes i Kerteminde. Og som er himmelsk. Og som minder mig om min mor…

IDAG HAVDE JEG BRUG FOR EN TRIP DOWN MEMORY LANE…

FØRSTE STOP VAR NYBRO GÅRDBUTIK…

5 minutter udenfor Munkebo, hvor min bor boede til det sidste (som var alt for tidligt) ligger Nybro og deres fine gårdbutik . Nybro kan du måske kende for deres magiske (og lidt bekostelige) æblemost. Derudover har de himmelske kirsebær, og andre lækkerier. Jeg kørte forbi og handlede lidt ind, også lidt hygge til at jeg kom og hentede døtrene hos kusinen igen. Jeg kan godt lide Nybro fordi du ser frugten som de sælger. Der er en hyggelig stemning, og jeg blev helt overrasket over at der var personale der idag, da der normalt er help yourself 🙂 Absolut et besøg værd!

OG SÅ VAR DET KERTEMINDE TID!

Byen hvor jeg har slået mine folder i mange år. Og hvor der er sket lidt siden sidst. En dejlig butik HECTER med fine fine ting og sager. Lige til sommerhuset (hvis jeg havde det…). Derudover var jeg som sagt forbi og købe hvidløgsosten hos favorit ostehandleren. Og iøvrigt hvor lækkert er det lige med en ostehandler! Uden at der går torvehallerne i den 🙂 Blomster blev købt hos den lokale blomster pusher. Og jagten gik ind på en brunsviger, uden held dog. Universet fortalte mig at jeg ikke skulle spise kage åbenbart!

DER ER NOGET MAGISK OVER STEDET MINE FORÆLDRE ER BEGRAVET…

Ment på den måde, at når det nu ikke kan være anderledes så var det et sted jeg er glad for at komme. For man kan ikke ønske sig et bedre sted at ligge. Jeg ved godt at det var dumt at købe blomster som jo absolut dør efter kort tid i varmen. Men det var min fars fødselsdag igår. Og jeg ville ikke gøre forskel… Jeg fik fortalt dem begge hvordan det gik, og bare gået lidt rundt. Jeg havde med vilje ikke tænkt mig at tage døtrene med. Det er ikke fordi de ikke vil med. Men jeg havde brug for alenetid med forældrene. Det er noget tid siden jeg var forbi. Og idag havde jeg brug for det… Jeg savner dem enormt. Nogle dage er det meget synligt for mig, andre gange er det en skjult smerte som er en del af mig. Tror jeg… Jeg savner dem rigtigt meget…

DØTRENE BLEV HENTET OG AFSTED MOD HJEMMET KØRTE VI!

Jeg kørte over land og havde den typiske ” her til venstre boede farmor”. Jeg gør det nok mest for min egen skyls, dog virker døtrene til at synes det er hyggeligt også. Omend de aldrig mødte farmor. Min mor. Desværre. Vi kom forbi en pluks selv blomstermark, og jeg var jo (som den blogger jeg er) nød til at stoppe op. Mest fordi hustruen elsker georginer. Og også fordi jeg synes det er lidt hyggeligt at døtrene er med til at vælge. Marken ligger imellem ullerslev og nyborg iøvrigt. Og ligger lige før huset hvor jeg holdt min 18 års fødselsdagsfest. Bum Bummelum så fik i den info haha!

NU SIDDER JEG HER INDEN GODNAT TID OG DELER TANKER…

Og ja det er alt og intet tanker. Men jeg ville bare dele dem. Jeg er glad for at jeg nåede forbi og lægge blomster. Jeg er glad for at mine børn fik nogle timer med min kusine (som er som en storesøster for mig). Jeg er glad for at være hjemme igen. Jeg er lidt tung i hjertet lige nu. Men imorgen er en ny dag…

GODNAT…