Søg
Close this search box.

Farvel og på gensyn Februar:)

image

Sidder her på vej på arbejde og smiler over Februar:) det har været en dejlig måned den her. Stærkest står følelsen af glæde og frygt pakket ind i denne blog rejse. Jeg træder varsomt og trykker stille og roligt på speederen herinde. Jeg er glad for en plads til alle mine tanker som ikke kun skal holdes på 5 linier som instagram helst skal tænker jeg? (Læs nej det overholder jeg ikke haha).

Fastelavn har også været her og det var en fest- alle de gange tøserne kunne klæde sig ud (sådan hele dagen!). Det er en magisk tid!

Denne måned er også startskuddet for rejseri med arbejde og det fortsætter godt ind i Marts (og månederne frem).

Jeg har lavet en pagt med mig selv om at huske morgenmaden som jeg ikke prioriterer for hellere at sove de 10 minutter extra.. Og skal til at købe igen. Sidste år løb jeg med min kammerat hver anden dag, ligegyldigt vejret. Det er ikke kommet så godt igang iår hehe.

Jeg er simpelthen så dybt taknemmelig for at i læser med – TAK for det. Der er lidt ting herinde såsom at jeg skal godkende alle kommentarer – derfor skriver en del af jer kommentarerne igen. Bare rolig de er herinde jeg skal bare godkende dem. Det stopper snart da det er en del arbejde hehe:)

Hvad har været det bedste ved jeres Februar?

image

A