Søg
Close this search box.

DEN PERFEKTE BLØDE (OG VARME) JULEGAVE!

reklame for AUPING

DØTRENE HAR FÅET EN JULEGAVE FØR TID!

Efter noget tid med dyner der er blevet gamle, var det tid til at Ava & Smilla skulle have nye dyner. Faktisk mangler hele familien nye dyner snarest, dog var det de store døtres tur denne gang. Da jeg var inde for at sammensætte designet på vores fantastiske seng  så jeg en masse forskellige dyner, og jeg tog naturligvis tilbage til butikken for at nørde endnu mere! Og lige dér, som jeg huskede det, var der en væg fuld af dyner i alle typer og prislejer. Der er iøvrigt rabat på dynerne i butikken lige nu.

VIDSTE DU AT AUPINGS DYNER ER MED FYLD AF RDS-CERTIFICERET DUN?

Ja hvad betyder det så? Det betyder at Auping sælger dyner og puder der er certificeret i henhold til Responsible Down Standard (RDS). RDS udelukker tvangsfodring og levende fjerplukning af dyr. Indhold er altså produceret med god etik. Og det gør mig glad. Desuden er dynerne allergivenlige og findes i mange prislag. Vi fandt den dyne som vi følte passede fint til os. En helårs dyne der ikke skal skiftes når det bliver “sommer” for ærligt det får vi ikke gjort. Imens jeg gik rundt og nørdede med de søde og seje mennesker der har Auping butikken på Østerbro så jeg også deres fine sengetøj som ærligt er noget af det blødeste vi har! Derudover er jeg vild med at de viser små soveværelser. Og de er ikke bange for at bruge farve samt mixe mønstre – jeg er vild med det!

Hvor fint med de brændte farver ik?

Og det her!!! Se det fine pixi sengebord (som fåes i utal af farver!) HER!

PROBLEMET ER NU AT DØTRENE HAR DYNERNE OVERALT!

Nu kan vi ikke sidde i sofaen uden at de har dynen med under armen – men det er nu også hyggeligt. Jeg husker selv hvordan jeg havde min dyne med overalt hjemme da jeg var deres alder! Det er da mega hyggeligt! Dynevalg er også bare vigtigt da man kan blive helt omfavnet af den helt rigtige dyne! Næste skridt er nu at vi skal have en ny dobbeltdyne – men det bliver næste år 🙂

OG VENNER BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO HAR STADIG RABAT PÅ BÅDE DYNER OG SENGETØJ!

HELE 20% rabat er der på dyner og sengetøj er nedsat fra 20% og helt op til 50%! Så den perfekte julegave for at være klar til de kolde vinternætter enten til en du har kær ELLER til dig selv. Jeg er personligt glad for gaver til sig selv også! Derudover har butikken på Østerbro åbent helt frem til og med den 23/12.

Få mere info om AUPING ØSTERBRO butikken HER!