Søg
Close this search box.

10 TING JEG ELSKER VED MIN HUSTRU!

SE NU HER PÅ EN SØNDAG AFTEN!

Det at hustruen lavede 10 punkter til mig om hvad hun elskede ved mig (også) har gjort at jeg ville sende en kærligheds liste, en kærlighedsHIGHFIVE lige tilbage. Ser i – i en travlt hverdag kan jeg være i tvivl om jeg overhovedet HUSKER at fortælle hende alt det her. For det fortjener hun jo! OH OH here goes – min liste med 10 ting som jeg (også) elsker ved hende. Jeg har forsøgt at holde den sober

//1

Du er den vildeste mor og medforældre. Du er udelukkende grunden til at jeg er af en ok standard som forælder. Og far. Du er den absolutte bedste sparring med problemer og udfordringer.

//2
Du har min ryg ubetinget. Du er der for mig – omend du også er kritisk. #OSTOMODVERDEN

//3
Du løb ikke skrigende væk da jeg var længst nede og var skrøbelig. Hashtag medgang og modgang❤️ Du er absolut en bærende grund til at jeg stadig er her, som jeg er idag.

//4

Du er lækker og fræk. Sådan er det bare!

//5
Du går op i dig selv, også på en søndag…

//6
Du er eventyrlysten, og ville ikke være bange hvis jeg pludseligt skulle arbejde ude i den store verden!

//7
Du er min bedste ven. Også når vi er uvenner!

//8
Du er ligeså glad for at se Barneby i sofaen, i weekenden, som jeg!

//9
Du støtter op om mine underlige møbel og interiør tiltag herhjemme – og er ikke bange for at sige fra hvis du er uenig!

//10
Du laver de vildeste kager! Selvom jeg (lad os være ærlige) til tider er lidt urealistisk i temaerne – så får du det altid til at virke. Og gudskelov har du en mand der ikke har noget imod at spise kagerne du laver høhø! Madlavningen er også et TOP OPTURS punkt som du gør med bravour!

Denne liste er ikke lavet fordi jeg på nogen punkter er bagud her til aften, og skal absolut ikke ses som bestikkelse for de mangler hustruen eventuelt skulle komme hjem til idag efter en weekend på arbejde… agtigt…
høhø