Søg
Close this search box.

Om far til fire piger

2

Jeg er en 35-årig mand, gift med mit livs største kærlighed og far til fire piger. Jeg arbejder i den københavnske modeverden, med toppen af udenlandsk luksus fashion i et kreativt job. Jeg rejser en del via mit job, og arbejder ifølge mine døtre og hustru nok lidt for meget. Langsomt arbejder jeg mig hen imod, at være dén far jeg inderst inde ønsker at være. Ham med mere overskud til familien, til hverdagen og til at være til stede. Kort sagt; det klassiske forældre dilemma – at være super-far, kombineret med ønsket om og lysten til, at have en karriere.

Fartilfirepiger.dk vil være en forlængelse af min Instagram. Her vil jeg dele mine oplevelser og tanker om alt lige fra følelsen af, at være lidt i vejen når jeg, endelig, er hjemme, udenlands eventyr rejseri med børn, og det med at gøre lidt (okay sindssygt meget) ud af børnefødselsdagene. Derudover vil jeg nørde (NERD ALERT) mere herinde, end jeg kan på Instagram og dele mine oplevelser fra rejser, hoteller og restauranter i byerne jeg arbejder i og besøger.

Tak fordi i følger med.

Allan / Far til fire piger