Søg
Close this search box.

GOD WEEKEND! Øeh hvad?

JEG INDRØMMER GERNE!

At jeg er en smule forvirret de her dage. Efter en monster træning igår – og mig der har smerter ind i helvede efter dette, huskede måske ikke hvad dag det var idag. For jeg smilede imorges klokken 05:45, og sagde et kækt “god weekend” til min kære taxi chauffør. Og det var først da jeg sad med min RETREAT cold oats inde i lufthavnen at jeg forstod – det er skisme ikke fredag. Nej det er ikke engang midten af ugen. Det er tirsdag. Øeh. Mega meget tirsdag faktisk. Flot! Nu sidder jeg så i taxien hjem fra en hurtig Oslo tur, og skal hjem for at gøre klar til Frankfurt som jeg flyver til imorgen tidlig. Hvor det er onsdag. Og dermed heller ikke er tid til at sige god weekend der… Ej men helt seriøst, jeg sidder og smiler over den her dag. Kender i det der med at man er lidt forvirret? God aften allesammen! 🙂