Søg
Close this search box.

SHIT DET ER IMORGEN…

WEEKENDEN HAR VÆRET ENORMT DOBBELTSIDET…

På den ene side, har den været hård med en lidt dum lørdag – mest for mig (læs med HER), og idag har vi hygget, og været overskudsagtige med en shoppe tur i FIELDS og efterfølgende i IKEA. OK vi spiste også i ikea. Jeg mener, den lå jo lige til højrebenet. Inden det hele var vi ude og kigge på bil. Vi skal have en ny extra bil, og overvejer nu om den gamle måske skal skiftes ud også i den forbindelse. NYT NYT NYT (sagde vi og kiggede smilende over mod bankrådgiveren haha). Og midt i det hele går det op for mig hvad dag det er imorgen. Mandag. Ja og ikke bare hvilken som helst mandag – MEN MANDAGEN HVOR JEG STARTER MED AT TRÆNE I FAR GRUPPEN.

JEG GLÆDER MIG… AGTIGT…

Ej jeg glæder mig faktisk MEGA MEGET! og jeg glæder mig til at komme igang med at finde vejen imod et sundere jeg. Jeg glæder mig. Jeg ser frem til udfordringen, velvidende hvordan jeg tidligere har været i de her situationer. Jeg er glad for perioden er på 10 uger, og at jeg får fundamentet til en bedre livstil. Ikke kun for min skyld. Men for mine døtre, min hustru ja min familie! Nu må vi se hvordan det hele går imorgen. Imorgen er en ny dag og det bliver ABSOLUT meget sigende for de fremtiddige mandage. Jeg glæder mig! Jeg glæder mig!

LÆS MED OM HVAD DER SKAL SKE

HER!