Søg
Close this search box.

FØDSELSDAGSHYGGE INDEN HVERDAGENS RETUR…

img_0004

SPONSORERET AF ARLA

FØDSELSDAGSWEEKENDEN ER OVRE…

MEN! Vi sluttede den med manér, da Merle liiiige synes vi skulle hygge en extra gang inden godnat tiden og mandagen kom. I ved, mandagen som er liiige rundt om hjørnet. Vi tog den lækre chokoladevariant frem, og hentede de sukker krystalliseret hvide chokolade stykker frem også. Det skulle være chokolade MED chokolade. Og se det er OPTUR herhjemme! Især når det så er en is med naturlige ingredienser.  Ren Øko fløde is nydelse!

img_0007

img_0011

TOTALT #ONESCOOP

Isen behøver ikke en masse extra. Bare lige lidt der understøtter den vilde fantastiske smag! Det er ingen hemmelighed at vi har prøvet alle 3 dejlige ØKO IS varianter ( læs med HER! og HER! ), og hvilken er så favoritten? Vi er simpelthen ikke enige! Nogle mener at det er Chokoladevarianten, eller den lækre vanilje. Jeg er personligt vild med den smækre solbær variant, som jeg KLART kunne hoppe på hovedet ned i! MUMS den er lækker! Men Merle er en chokolade pige. Og da det var hende fødselsdag, så var det Merle der bestemte. Nuvel jeg trak på smilebåndet da Merle ville sidde udenfor. Jeg mener det var køligt og med en solstråle (ja korrekt en enkelt) som ikke varmede terrassen op. Kompromisset blev så åben køkkendør, og sol i ansigtet til fødselsdagsbarnet.

img_0009

DER BLEV PYNTET OG HYGGET!

Og jeg må indrømme at de chokolade stykker, som hustruen havde lavet, passede PERFEKT til chokoladevarianten! MEGA MUMS! Vi har fundet en klar is favorit herhjemme. At isen så er økologisk, og flødeis, er bare endnu mere optur for os herhjemme! Isen kan købes hos Føtex, Meny og Bilka.

HAR I SMAGT ISEN?

img_0011