Søg
Close this search box.

NÅR DET IKKE ALTID ER SÅ LET…

REKLAME FOR HELLY HANSEN

HUSTRUEN VAR IKKE SÅ SYNLIG PÅ PISTEN PÅ VORES SKIFERIE…

Ugen op til vores skiferie, fik min hustru enormt ondt i hoften. Det er sådan en smerte som er tilbagevendende, når det passer værst naturligvis. Dette var ikke meget bedre på skiferien, hvor hun desværre ikke var så stor en del af skiskolen (ikke at hun behøvede den nuvel).Eller pisten som hun havde håbet på. Det var pænt hårdt for hende at trække bremsen, og omend hun forsøgte sig med at stå på ski, så var det ikke en behagelig oplevelse…. desværre…

DET SOM DOG VAR EN BEHAGELIG OPLEVELSE…

Var vores skitøj. Sidste gang jeg var på skiferie (okay det er også en rum tid siden) der var skitøj lig med stift og lidt kikset skitøj. Det var ikke super bevægeligt og man følte sig som en michelin mand. Ikke kun af størrelse høhø. Til denne skiferie var vi lidt på bar bund. Ungerne havde deres vintertøj, og vi var så heldige at få lov til at teste verdens sejeste HELLY HANSEN skitøj på vores ski eventyr. En mega sej detalje er forståelsen for vigtigheden i at have smartphone med sig på pisten. På min jakke var der en såkaldt LIFE POCKET som passer på din smartphone, så den ikke “fryser”, eller simpelthen lukker ned i kulden. Der er også en fin lille klud til at holde skærmen ren og fin. Mega nørdet detalje som jeg var og er VILD MED! Jeg lever i min skijakke stadig i weekenderne, den er så rar og simpelthen så varm at have på!

OG NÅR DET HELE KOMMER NED TIL DETALJEN AT SE GODT UD PÅ PISTEN…

Ja så synes jeg skisme også at HELLY HANSEN formår dette! Det er cool, med fede farvekicks rundt omkring, som det stærke HH logo på siden af mine skibukser. Og den seje Double Diamond jakke (som iøvrigt er NEDSAT LIGE NU!!!), som ligegyldig hvor meget jeg styrtede (lad os være ærlige, det skete et par gange) holdt mig tør og varm! Og som har hemmelige lommer over det hele! Alt for sejt (hashtag hvor gemte jeg twix til ungerne henne i jakken???) Hustruens jakke finder du HER! Og online findes ydermere de lækre fleece trøjer som absolut vinder prisen for noget af det blødeste jeg har mærket! MUMS!

OGSÅ MANGLER VI BARE EN SKIFERIE EN ANDEN GOD GANG!

Og til den tid kommer hustruens hoftesmerter med garanti til at være i bedring. Hun har et års tid jo 🙂 Og indtil da sidder jeg og smiler over billederne af os der skulle tage selfies og blev bombaderet af sne kast af døtrene (møgunger) og mig der fik sne bolde og sne over mig da jeg lige skulle lege model i sneen. Så meget for det blogger moment haha!

LÆS MERE OM VORES SKIFERIE HER! OG HER!