Søg
Close this search box.

FAR TIL FIRE PIGER PÅ SKI?

REKLAME FOR VISIT SWEDEN

“FAR! VI VIL MEGA GERNE PÅ SKIFERIE!”

Hvis jeg havde en 5 krone, for hver gang jeg hørte den sætning – især fra de store døtre! For hver gang en af deres klassekamerater skulle afsted, så fik vi lige spørgsmålet. Derfor var det også en KÆMPE optur at kunne fortælle dem at vi netop skulle på skiferie. FOR DET SKAL VI! Imorgen klokken tidligt pakker vi bilen, og kører mod Falköping. Vi skal være deroppe mandag – fredag, og det er et godt sted at starte for sådan en nybegynder familie som os. Hashtag ingen sorte pister til mig endnu!

JEG ER LIDT NERVØS!

For ser i, jeg er mere pizza end jeg er pomfrit (for at bruge et børneskibakke udtryk). Jeg er MEGA bange for at jeg ligner en komplet tumpe på ski. Og mine børn bare flyver afsted. Med en hustru som har stået på ski altid (indtil hun mødte mig hmmm) og som med garanti bare er en superstjerne på pisterne, så efterlader det kluntede mig. For mine døtre bliver superstjerner uden tvivl. Og det glæder jeg mig til at se! Jeg glæder mig til at se deres lysende øjne, stråle af glæde og eventyrlyst! det bliver magisk!

OMRÅDET ER FULD AF OPLEVELSER!

Vi skal bo HER! og udover skiområdet, så er der en masse festlige muligheder, både udendørs og indendørs. Jeg glæder mig til at opleve hele området og dets muligheder, sammen med min familie. Og jeg glæder mig til at dele det med jer de næste par dage. Det bliver et iskoldt eventyr – men vi glæder os!

OG NU SKAL I HJÆLPE OS!

HVAD ER JERES BEDSTE TIP TIL EN DEJLIG SKI FERIE MED SMÅ BØRN?