Søg
Close this search box.

UNDSKYLD – OG EN RABATKODE

img_0023

image

JEG ER NY TIL DET HER BLOGGERI STADIG…

OG der er stadig MEGA meget for mig at lære. For noget tid siden skrev jeg et indlæg hvor jeg delte en fin rabatkode. Problemet var at jeg havde misforstået hvor til rabatkoden kunne bruges. Det har jeg det MEGA dårligt med da jeg deler rabatkoder med jer for at “begave” jer. Jeg gør det for at “give tilbage” kan man faktisk sige. Jeg er selv ikke så glad for at betale fuld pris – og jeg tænker i er en del der har det på samme måde. Der skal fra mig til jer lyde et kæmpe mæssigt

UNDSKYLD!!!

Jeg har brugt mine kontakter og forsøger nu at vende denne lidt ærgelige ( læs: MEGA PINLIGE!!!) sag til noget godt. OG jeg har fået 2 unikke rabat koder til jer fra mig på HELE 2 goodiebox LIMITED æsker. Den fine herre æske (ja den er god nok denne gang!!) OG den seje GOODIEBOX by ELEMENTS til kvinder. Jeg har OPTUR over at dette kan lade sig gøre OG rabatkoden holder hele vejen til 3 FEBRUAR 2017!!

Boxene OG RABAT koderne er disse:

img_0027

Elements: 

(reklamelink)

Kode: 4PIGER

15% Elements

(pris efter 15% = 258,65 kr.)

img_0031

The Man Box:

(reklamelink)

Kode: FARTIL4

15% The Man Box

(pris efter 15% = 255,25)

Igen UNDSKYLD. Håber dette kan bruges som et lille plaster på såret!

#LØBOGKØB

🙂

A