Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER PART 5 – HEJ WEEKEND SOM SOLOFAR!

REKLAME FOR WEBER

JA OKAY JEG ER JO IKKE HELT SOLOFAR…

Men landet ligger således at hustruen har arbejdsweekend. I weekenden. Og landet ligger sådan at hustruen har 12 timers vagter, så det betyder at jeg pænt er ham der er den i weekenden. Og jeg har sat mig for en ting. Jeg skal prøve mit Weber Rotisseri!!! Ja det var mange udråbstegn, for dælan jeg glæder mig altså til at afprøve en hel kylling i vores vidunder grill! Jeg har stadig absolut optur over vores fineste elgrill Weber Pulse. Optur fordi den er så nem at bruge og er en forlængelse af vores køkken. Har du nogle fif til at bruge Rotisseri? En bestemt marinade? HJÆLP MIG!

STIKKET I / TÆND OP / OG GRILL!!!

Det er simpelthen absolut til mit temperament! Nemt, og lækkert! For det smager stadig af grill nemmerlig!

OG HVAD SKAL VI ELLERS LAVE?

Jamen ellers skal jeg træne cykling med Merle. Min seje store lille pige har proklameret at hun gerne vil cykle noget mere, og især til skole om morgenen. Jeg føler ikke hun er sikker nok til morgen trafikken. Og dermed ligger der jo et ansvar på mig for at skulle træne med hende. Jeg tager løbe tøjet på og suser afsted i weekenden med hele familien (minus hustruen). Derudover har jeg overvejet hvad jeg skal lave med dem søndag. Måske tager vi på eksperimentariet? Måske tager vi en tur i skoven! Og måske ender vi bare med en tur i biffen! Jeg glæder mig over at alle døre er åbne! Jeg glæder mig over at vi ingen planer har, for der er kul på i ugedagene synes jeg!