Søg
Close this search box.

#DENFORFÆNGELIGEMAND – NU MED HUD ANALYSE

img_3545

JEG GÅR OP I MIN HUD…

Mest af alt fordi jeg ikke vil ligne en gammel skraldespand. Men også fordi jeg tænker at min hustru værtsætter det. OG jeg værtsætter det selv også! Idag var jeg inviteret til Beauté Pacifique launch af deres herre serie, OG her hvor de fejrer 20 (!!) års jubilæum med mærket generelt! Og imens jeg nød en sublim slider (som næppe bliver min sidste fra lækre Sliders i København) og drak en ligeså sublim rabarber sodavand fra Craft Soda (som absolut heller ikke bliver min sidste!!!) hørte jeg historien om mærket som jeg udemærket kender (til min hustru) OG hørte om tankerne bag denne NYE herre hudpleje serie. Jeg er tosset med at deres fokus har været på at det skulle være ligetil. Og vise resultater! Derudover har de fundet en helt unik duft til produkterne (som hedder “blue eyes” – hvilket da er et opturs navn!). MEGA NERD ALERT! Men jeg elskede hvert sekund! Det er jo klart. man er vel nørd!

img_3531

img_3530

SÅ VAR DET TID TIL HUDANALYSEN!!!

Og jeg hoppede ivrigt hen til en sød kvinde som kort fortalte hvad hun lavede, på min hud, med scanneren (som Flemming K. Christensen slev har opfundet ps!!). Der kom et billede frem som viste yderhuden, underhuden og laget bagved. Nu skriver jeg ikke bare det her fordi jeg finder på det. MEN hun var meget imponeret over min hud. Hun sagde at jeg udover lidt få solskader havde en rigtig flot hud – af en mand at være. Det var jo perfekt info til mig. Det var perfekt, fordi det betyder at jeg rent faktisk passer på min hus, med de plejemidler jeg bruger. Jeg har nu mulighed for at teste deres MASCULINITY kollektion ud, og laver senere en gennemgang.

img_3547

IT ONLY TAKES 4…

4 produkter er alt hvad der skal til. Produkterne indeholder alt lige fra Rooibos (som bekæmper rødme ps..) til 2 typer A vitamin. Og priserne ligger fra 175kr – 349kr, hvilket jeg synes er meget fine priser. Det gør også at man kan give disse produkter som gave til en man holder af. Ikke kun fordi han måske allerede har hud som en skraldespand – men mere fordi han ikke skal have det i fremtiden 🙂

img_3552

Er det unormalt at mænd bruger hudpleje?