Søg
Close this search box.

MERLE OG FAR PÅ EVENTYR – DISNEYLAND PARIS REJSEDAGBOG DAG 3

SIDSTE DAG I DISNEYLAND PARIS. Sidste dag på denne fantastiske pressetur – en tur som jeg kalder et eventyr, fordi det var hvad det var! Merle kan nogengange have det svært ved at være mellembarnet. Jeg har nydt FULDT UD at have denne skrubbe på alene hånd. HUN er fantastisk og helt igennem unik. Dag 3 startede som de andre med at vi spiste morgenmad på hotellet i Compass Lounge området. Vi var kommet sent i seng og jeg kunne ikke falde i søvn. Jeg havde hovedet fuld af indtryk. Det har simpelthen været den vildeste tur. Sikke et eventyr.Vi skulle afsted og se en sand kreativ sjæl – nemlig Ceryl skære græskar. Han havde forberedt de fineste græskar og stod og skar Merles ud (som vi havde med hjem i håndbaggage ps) imens vi så på det. Hele håndværket i kreativiteten, OG hans passion var fantastisk! Ungerne var helt fanget af hans arbejde med græskaret. Merle var helt betaget og super stolt over hendes helt eget mickey græskar!Fra et magisk øjeblik til et andet. Det var tid til at se den fine parade – MICKEYS HALLOWEEN CELEBRATION. Den fine parade vi havde set dagen før var nu skiftet ud med årstiden og den fineste parade var nu klar. Halloween er her! Vi kunne nu se de smukke kostumer som vi fik smugkigget på tidligere på turen, og især SvampePigerne var noget Merle (og jeg) glædede sig til at se. OG de var så fine! Hele paraden var magisk. Dansetrinene var skiftet ud og pludselig var der en ny stemning over paraden. Merle var så betaget. Og jeg fangede mig selv (igen igen igen) i at blive helt rørt over hvor fint det var. Jeg mærkede disney helt inde i hjertet faktisk.

Vi skulle spise frokost på den super fine buffet restauran Plaza Gardens som ligger lige ved Tornerose slottet. Vi sad inde i et lille rum kun plads til os og nød frokosten og ISÆR desserten. Merle var lidt træt igen da hun ikke havde sovet helt hvad hun plejer, så hun røg op i klapvognen (som nemt kan lejes i disneyland – dog kan den ikke ligges ned…) og slappede af – godt hun havde en blød taske med som kunne bruges som hovedpude 🙂 Det var nu tid til at se det fine Halloween show ITS GOOD TO BE BAD, som kører henover dagen i parken på showpladsen. Det er et show som handler KUN om de seje skurke. Skurkene kommer jo som tidligere fortalt kun rigtigt frem i Disneyland under Halloween. Alle er seje og efter hvert show kan man få taget billede med dem (og nej det er ikke kun børn der får taget billeder ps) OG fordi det er Halloween sæson, ja så giver de simpelthen en pose slik i bedste “slik eller ballade” stil! Igen en gennemført detalje!Showene kører i to forskellige opsætninger, og er begge med en masse fantastisk disney musik og dans og sjov. Jeg havde optur over dem for at være helt ærlig. Dagen var ved at være slut og der var nu en lille times alene tid i parken. Jeg besluttede at gå på shopping sammen med Lisbeth imens Cecilie tog tilbage til hotel loungen for lidt afslapning inden vi blev kørt til lufthavnen. Vi nåede alle dog (med en del poser under armen ps) lidt slap af tid (med snacks ps) og jeg fangede mig selv i bare at sidde og smile lidt. Den her tur har (jep jeg siger det igen) været MAGISK! Jeg tør næsten ikke andet end håbe at jeg kan tage hele familien under armen og opleve hele dette magiske sted en gang til! Oprigtigt så er det her sted et fantastisk drømme sted. Man har ingen alder. Man er bare omringet af magi.Sidder du nu og tænker “vi skal da afsted og prøve det” så tryk lige HER! for info om tilbud i uge 42 (børn under 7 år er freaking gratis ps!!) hotellet vi boede på er fantastisk og børnevenligt. Og hvis jeg ikke sparede sammen til en dase varme sol ferie i November, så var jeg afsted igen lige om lidt haha! Et tip som jeg fik af disneyland er at booke uge dagene især tirsdag og torsdag er ikke så travle – onsdag er en skolefridag, generelt, i Frankrig. Jeg vil sørge for at booke FastPass i park billetterne (dette er inkluderet i prisen via linket ps) OG hvis man bor på hotellerne så har man DISNEY MAGIC HOURS som er op til 2 timers park adgang INDEN resten af verden kommer i parken. DET er skisme altså optur!Jeg har som sagt nydt alene tiden med Merle, og ligesom det er vigtigt at tage på familie tur (hele familien) så er det faktisk også en dejlig mulighed for mig at få alene far datter tid på den her måde. Det er ikke altid noget man sådan lige overvejer (jeg har en veninde som er super god til at prioriterer det) at tage afsted bare mig og en datter. Men den her tur har åbnet mine øjne for at den mulighed foreligger!

Sikke en dejlig tur det har været!

TAK FORDI DU LÆSER MED!

:)A

FOR GOD ORDEN SKYLD SKAL DET LIGE FREMHÆVES AT JEG IKKE MODTAGET NOGEN FORMER FOR BETALING FOR AT DELE DISNEYLAND REJSE LINKET. JEG ER BARE SIMPELTHEN BLÆST BAGOVER OVER DENNE MAGISKE TUR.