Søg
Close this search box.

NERD ALERT – CIFF KIDS EDITION (del 1)

ciff1

I forbindelse med CIFF KIDS messen i starten af februar nørdede jeg rundt alene til både events jeg var inviteret til OG generel nørderi. Jeg startede (som sidste gang) hos dejlige og seje MARMAR. De viste en fantastisk kollektion med stærke produkter og en sej tilgang til børnenes skab og hvordan det hele ikke skal ligne hinanden! Frisk pust! tak for det 🙂 Derudover viste de det fineste Termotøj som bliver lanceret lige om lidt, og som bruger en anden teknik end at sy (hvilket efterlade en masse små huller i stoffet ps – nerd alert!) mere om det senere da det virkelig er nogle fine produkter.

ciff6

Så var det videre til ANGULUS og deres fantastiske støvle univers. Folk der har fulgt mig ved at vi er fan af deres produkter (lidt religions agtig haha) herhjemme og især til børn. Deres kvalitet er jo fantastisk og holder til vores børns hverdag på alle fronter. Jeg må indrømme at herre støvlerne godt kunne være interessante (ja tilbage til mig og sko). Det var vinterstøvlerne som var fremvist og de har både kollektioner vi har fra tidligere og flere biker støvler (please døtre tag imod biker støvlerne denne sæson haha!). Det var nørderi på højt niveau med snak fra hoved designeren som nørdede med os (og lakrids og bobler). Den sæson glæder vi os til!

ciff7

Derudover var jeg hos WHEAT som laver en fantastisk DISNEY kollektion til ungerne. Denne kollektion bød på alt fra prinsessekjoler (med Elsa naturligvis) til seje trøjer til drengene (som mine døtre også godt kunne trække i nok…). Derudover var der fest og farver og Disney sløjfer og cupcakes. Da jeg var hos dem nørdede jeg lidt rundt og fandt yderligere favoritter fra den sæson som jeg deler når vi er tættere på. Vi er vilde med WHEAT herhjemme og de har altid været en fast del af vores tøjvalg til tøserne. En god kvalitet, som holder!

ciff2

Det var det for del 1 – anden del kommer i morgen! Hvad vil i gerne vide mere om når jeg er på næste messe? Hvad er spændene for jer? lad os nørde sammen!

A