Søg
Close this search box.

NYE FINE POSTERS TIL DET LILLE HJEM!

REKLAME FOR POSTERSTORE.DK

Vi har længe ville gøre noget ved de store pigers værelse, og jeg har længe gået med tanken om de her super fine billede vægge men ikke fundet de rigtige plakater. Men nu jeg fundet de fineste plakater og fangede mig selv i at være sådan oppe at kører over de fine muligheder at jeg også fandt posters til resten af huset. I ved de steder hvor der lige manglede det sidste for at det virkede “færdigt”. Og derudover har de de fineste rammer som vi skiftede nogle af vores gamle plakaters rammer ud. Vores fine ugle billede som pigerne har haft siden de var små fik den smukkeste ramme som med et friskede plakaten op. Pigerne var en del af udvælgelsen af plakaterne og jeg bestilte lidt extra for at det blev en rigtig billede væg. Og da døtrene så den færdig var det OPPE at køre over hvor fin den var blevet! Absolut et skridt imod 

SE LIGE HVOR FINT DET BLEV PÅ DE STORE PIGERS VÆRELSE!

FIND DE FINESTE BØRNEPLAKATER HER!

OG SE DE FINESTE PLAKATER I GANGEN IND TIL MINI HOLDETS VÆRELSE!

IM SORRY FOR WHAT I SAID WHEN I WAS HUNGRY!

Ja den plakat er jo som TAGET ud af mit liv haha! Jeg valgte messing rammer til statement plakaterne som jeg valgte til mit kontor og overfor fandt vi to kvadratiske drømmende billeder i kvadrater ved trappen. Det er simpelthen så nemt at finde plakater som passer helt perfekt til lige ens hjem og smag!

SE DE FINE PLAKATER HER!

SPAR 30 % LIGE NU!

Jeg har fået lov til at dele en helt speciel rabat kode med jer som gælder på plakater (gælder ikke rammer og selection)

BRUG KODEN

allan30

(rabat koden gælder 14 dage fra d 12/4)

HVOR OPTUR ER DET HER LIGE??!!

KØB DINE PLAKATER HER!