Søg
Close this search box.

PÅ GENSYN WEEKEND #1 – OG EN LOL VINDER

JA DET VAR SÅ DEN WEEKEND?

Døtrene er puttet og jeg sidder her mutters alene (døtrene sover trygt måske, og hustruen er på 12 timers vagt med fødende kvinder)med min pepsi max LIME (som jo er freaking optur) og håbet på en kage – som dog ikke er der. Det er nu ikke fordi jeg er i underskud af mad eller kage efter denne weekend! Og lidt om det her!

REKLAME FOR JUSTEAT

Fredagens logistik gav os muligheden for at være dovne og jeg bestilte noget mad hos RIB HOUSE i Hillerød, og kørte forbi og hentede det efter arbejde. Godt og gedint måltid var der fra dem. Ungerne var vilde med spareribs og både hustruen og jeg nød at maden var nem, hentet og uden den store opvask! FREDAGEN KUNNE BEGYNDE!!!! Lørdagen var om noget en dag med hygge, da favorit veninden holdt fødselsdag. Hustruen skulle lige sove lidt længere så lørdag morgen foregik således…

YEP SOFAERNE ER GODKENDT!

Jeg husker selv hvordan man som barn sneg sig ned i sofaen om dynen og hyggede – og jeg må indrømme at jeg nyder at se døtrene hygge sig sammen, i weekenden. Lige efter dette var der ramaskrig og morgenmads krav. Det klarede vi så og kom afsted til fødselsdagen. Hustruen kom også med nogle timer, og det er bare hyggeligst når hun er med! Kagerne stod som altid i kø hos Jens & Michelle, og der var super lækre hjemmelavede macarons og den lækreste cheesecake med friske jordbær på. Sikke en fest!

KENDER I TYPERNE DER BOR PÆNT, ER SØDE MENNESKER OG VED HVORDAN MAN KAN LIDE KAFFEN?

SØNDAGEN BANKEDE PÅ, ELLER HUSTRUEN GJORDE…

Da vi søndag morgen vågnede brat af at hustruen kaldte udenfor. Mini holdet lå og gassede med mig, og kl 08 var vi så oppe! Hustruen havde glemt sin nøgle – nuvel det kaster jeg ikke med sten omkring. Det har jeg vist prøvet et par gange… Vi var oppe og jeg tænkte STRAKS og overskuds agtigt at jeg ville bage boller. Sådan nogle lækre bamseboller med kardemome smag og det hele! Jeg fandt frem til opskriften og gik igang. Imens det hele hævede nåede jeg at se lidt Guldtuben, og youtube stjerner som mine børn snart begynder at se med på (læs indlæg HER! om mine tanker om det!). Derudover var jeg den heldige vinder af et stoppet toilet (læs IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN) OG i bedste multitasker stil formåede jeg at UNstoppe toliettet imens den første plade med bamseboller var i ovnen. SE NU DER hvor jeg kunne! Jeg åbnede også for kyllingerne så de kunne komme ud, OG hentede kaninerne ud i deres løbegård… Den nemme og lækre opskrift er fra Cathrine Brandt og finder du HER!

DAD OF THE YEAR SAGDE DU?

`SE LIGE HVOR FINE DE BLEV!!! Nå men hustruen vågnede og jeg havde forberedt allerede hvad jeg ville spise, og derfor hoppede jeg over for at handle imens hustruen badede og søndags groomede døtrene. Ja der blev også kæmmet hår! AD! ingen lus denne gang dog… phew! I køkkenet stod jeg og lavede den LÆKRESTE kylling i karry wok ret. Vi spiste nudler til. Og den var OPTUR! Jeg snød lidt med en frossen WOK blanding, udelukkende fordi at hustruen også skulle nå at spise med. OG fordi jeg var doven og ikke gad skære alle grøntsagerne haha! Hustruen lavede madpakker imens. Og derfor elsker jeg hende også! Hun er ikke bange for at lave madpakker – omend hun hader det ligeså meget som mig! MEN se lige den her kylling lækker ret jeg fandt hos seje Maria HER! OG man kan være helt sikker på at jeg vil kigge forbi hendes lækre opskrifter en anden dag. Når jeg skal lave mad. Som ikke betyder JustEat tid haha!

DER VAR PEANUTBUTTER I OG DET VAR AMAZING! tror faktisk også at hustruen var imponeret. DET tager jeg dybt alvorligt! haha!

OG NU SIDDER JEG HER MUTTERS ALENE! OG SKAL FINDE EN LOL VINDER! JUHUUUUU! ER I KLAR?

VINDEREN BLEV Christina Rasmussen Som skrev følgende :

Jeg kender det ikke, forstår det ej heller… men min skønne datter, det har fødselsdag om 1 månede ville få den største overraskelse med en sådan gave – hun kender det og åh ja… forstår det også

Send mig FLUKS en email seje Christina! TILLYKKE TILLYKKE!!!

OG GOD SØNDAG! HVAD HAR DU LAVET?