Søg
Close this search box.

EN DEJLIG JULE LØRDAG MED FAMILIEN

FAMILIEJULETRADITIONERNES TID ER OVER OS!

Og i weekenden startede vores jule fest! Vi havde inviteret familie til julehygge Lørdag, og alt var på plads til en helt igennem fantastisk hyggelig juledag. Vi havde købt ind til at der skulle pyntes julesmåkager, lave julepynt og opdækningskonceptet på bordet var en snehvid vinterdag. Hvidt porcelæn (fra Lyngby Porcelæn naturligvis) og hjemmebag (fra hustruen naturligvis). hvide snefnug (som jeg har fra tidligere). Derudover havde jeg købt nogle fine grene som var helt velourbløde og mørkerøde, som passede med de fine Rensdyr fra Lars Jon. Jeg har først for nyligt opdaget denne seje florist. Ja han er jo nærmest blomsterkunstner. Jeg er vild med det han laver!

(Jeg har en ting med etagere, og det florlette helt hvide Lyngby Porcelæns Rhombe stel er så fint. Vi samler på det herhjemme og jeg synes det har noget ikonisk over sig. Uden at råbe for meget så er det bare fint!)

JULETIDENS SMAG ER SÅ VIGTIG!

Og hustruen har nogle favoritter hun bager såsom Ingefær småkager med chokolade stykker, vaniljekranse og pebernødder naturligvis. Og denne gang blev der også bagt kardemomesnurrer. MUMS! Derudover havde vi skåle med klementiner, og to slags glögg. Det var rammen om en SUPER hyggelig dag!

IKKE MERE KRØLLET DUG!

REKLAME FOR PHILIPS

Vi kører damask duge herhjemme til fester og gerne fra fine JUNA (dot er favoritten) og normalt har vi rystet dugen en smule og nu har jeg fået nyt udstyr herhjemme til at fjerne krøllede krøller. Altså vi har den vildeste PHILIPS COMFORT TOUCH steamer som er en stående steamer i stor stil med dem jeg kender fra tøjbranchen hvor vi brugte steamere enormt meget. Steamere er LETTE og NEMME at bruge og de er TOPBEHAGELIGE at bruge. Jeg har OPTUR over vores nye steamer som vi brugte til at rette dugen ud så den blev snorlige og blød. Og vigtigst af alt så sådan rigtig ud. Den var simpelthen så nem at bruge! Jeg glæder mig til at prøve den til tøjet til denne måneds fester! Find gode råd til hvordan du steamer dit tøj HER!

(Gardinerne får også en tur efter vores Happy Helper har været da hun altid binder knude på dem når hun gør rent… luksusproblemer høhø…)

HVOR FINE ER DE HER RUDOLFER LIGE???

OG NU TIL LINKS TIL SMÅKAGERNE!

INGEFÆR MED CHOKOLADE SMÅKAGER

FANTASTISKE PEBERNØDDER

MAGISKE VANILJEKRANSE

OG LÆKRE KARDEMOMMESNURRER