Søg
Close this search box.

PINSEHYGGE PÅ TERRASSEN MED bubliq BOBLER

BUBLIQ

annonce for bubliq

MORMOR OG MORFAR

KOM TIL EFTERMIDDAGS HYGGE

PÅ TERRASSEN IDAG!

Og Smilla hjalp med at dække bord, og jeg havde bagt. JA jeg havde bagt venner! Sommerhygge på terrassen har alle dage betydet brisende boblende vand, og vi har fået ny kulsyremaskine til køkkenet. Den smukke bubliq Drink Carbonator (som kulsyremaskinen hedder), er PERFEKT i vores lille køkken da den er lille (8 cm bred), med et stramt smukt skandinavisk design. Jeg har fulgt med hos bubliq fra starten, og de er nye spillere på banen med et enormt vigtigt kort på hånden (udover den visuelle smukke linie).

DU KAN KOMME BOBLER I ALT MED

bubliq DRINK CARBONATOR!

Ja du læste rigtigt ven! Du kan komme bobler i alle drikke du skulle ønske dig! Lemonader (måske med alkohol i), Iste (måske med alkohol i) Selv drikke med frugter i klarer bubliqs kulsyremaskine med opturs kraft. Det er første gang at du kan tilsætte bobler på en valgfri drikkevarer, og jeg synes det opfordrer til en masse eksperimenter henover sommeren med drinks med bobler, måske endda vine? Fantasien skal i spil! Maskinen er derudover SUPER nem at betjene hvilket for os herhjemme er et plus, da døtrene tit gerne vil have et glas brisende boblende vand – som vi iøvrigt alle dage har kaldt for BOBLER herhjemme.

bubliq BOBLER ER OPTUR HERHJEMME!

Og vi drikker alle dage mere bobler end sodavand herhjemme, dog er det optur at lave en omgang saftebobler med den fine maskine! Dét kommer vi med garanti til at prøve! Jeg tænker også at maskinen er eminent at tage med ud i det danske sommerland når vi holder sommerferie! YAY det bliver så optur!

JEG HAR FÅET LOV TIL AT DELE EN RABATKODE!

JA DU LÆSTE RIGTIGT! I hele 7 dage fra dags dato kan du få OPTURS 15% på den fine maskine! Maskinen fåes i både Sølv, men også en super flot matsort (som man jo heller aldrig går galt i byen med høhø). Derudover kan man naturligvis skifte kulsyrerpatronerne nemt, og da patronerne fremstilles herhjemme er prisen 30% under markedsprisen normalt. Og produceret i Danmark. Optur med Optur på!

Du får naturligvis også fri fragt, og ydermere 1 års garanti på kulsyremaskinen.

KODEN DU SKAL BRUGE ER

fartilfire15

Og jeg lover dig at du får optur! Døtrene deler fint hvem der skal lave bubliqBOBLER, og jeg glæder mig til at teste i ugens løb hvad vi kan komme bobler i, så at sige! Det er en lille opturs mulighed for kreativitet med ungerne i køkkenet. Læs mere om den smukke maskine HER!