Søg
Close this search box.

MAND ER IKKE PÅ KUR FORDI MAND SPISER SALAT!

I KENDER DET GODT?

Man har bare enormt lyst til grønt og salat. Og så får man spørgsmålet (som jo faktisk ikke er et spørgsmål udelukkende) “sikke meget salat – ER DU PÅ KUR?”. Jeg har hørt den fra mange steder. Også familie og folk der burde vide bedre. For NEJ MAND ER IKKE PÅ KUR FORDI HAN SPISER SALAT! Det er faktisk lidt overraskende hvor lidt tillid der er til os mænd. Og vores spisevaner. For hvorfor skal en mand dog have lyst til at spise sundt – uden en agenda? En mand skal jo bare spise en stor bunke kød smurt ind i sovs…

BRUN TALLERKEN MAD ER EN MANDETALLERKEN MAD!

Sådan er det bare? Eller? Hvor ligger det henne? Handler det om min egen madreligion? Er jeg for italesættende omkring mad jeg selv er vild med (som nuvel er burger og stegt flæsk)? Det undrer mig enormt at vores omgivelser, hvad end det er på arbejdet eller i privaten, stadig har et syn på mænd der gør at spørgsmålet falder. Måske handler det om at jeg ligner en mand der burde være på kur? HAHA nuvel den mulighed foreligger bestemt. MEN (og det her er et KÆMPE STORT MEN) hvorfor skal man spørge? Det er nok det spørgsmål der fanger mig allermest. ALLERMEST. Hvorfor ikke bare sige “ej det ser lækkert ud – GOD FORNØJELSE med den lækre tallerken”.

HVORFOR OVERHOVEDET SPØRGE?