Søg
Close this search box.

AVA OG SMILLAS DAG!

INDEHOLDER REKLAME…

AVA & SMILLA

FYLDTE 8 ÅR SLUT APRIL

Og jeg må indrømme at dette indlæg har ligget i kladde bunken, og jeg har glemt det. MEN MEN MEN – da de ligesom startede BIRTHDAY SEASON – som vi kalder det herhjemme, så kommer indlægget her. Håber det er OK med en lille throwback til dengang vi fejrede Ava & Smilla. Lige efter det startede jeg nyt arbejde, og jeg må sige at den her måned har været PIST væk lige siden haha (griner flovt og smiler pinlig)!

IIIDAAAAG ER DET

AVA & SMILLAS

FØDSELSDAG!

Vi startede deres dag, som vi fejrer os allesammen! Ved at blive sunget igang, som man siger. Pigerne skulle i skole og derfor vækkede vi dem lidt tidligere. De glædede sig til dagen og kunne ikke sove om aftenen inden. Vi havde gemt deres gave ude i garagen, fordi det var sjovest at åbne for porten og de så der så deres nye cykler! Deres splinter nye cykler! De skreg af glæde og var helt oppe at kører – også da de så tog en tur på deres nye storpige cykler! Vi havde ledt længe efter lige den perfekte cykel, og faldt for den fine lyseblå retro cykel, og den seje cykelkurv vi fandt og blomsterranken gør dem til deres egne. Vi køber normalt ikke samme ting til tvillingerne, dog var den her en klar favorit. Og døtrene var heldigvis enige!

(cyklerne er fra seje PUKY og du kan læse mere om dem HER!)

AFSTED MOD SKOLEN TOG VI…

Jeg havde taget en feriedag selvom jeg havde sidste uge på mit gamle arbejde. Det er vigtigt for os at fejrer hinanden i familien og vi prøver at holde fri så på vores fødselsdage. Det er en dejlig tradition! Pigerne havde valgt hvad de ville dele ud, og de glædede sig da de fik gave i klassen også. Jeg satte dem af og kørte hjem og gjorde klar til at pigerne kom hjem. De store piger ville gerne feste med pinata, sombrero og fest og farver, og det fandt vi hos FESTTEMA.DK som nok er den vildeste butik jeg nogensinde har været i. De har jo ALT til fester! OG det er til rimelige priser også! Alle pigerne fik en sombrero med hjem og det var døtrene glade for. Det er sjovt at få noget med hjem fra fødselsdagsfester! Stuen var klar og jeg begik mig ned mod skolen hvor jeg på egen hånd skulle holde styr på alle tøserne fra klassen. Lad os være ærlige. Det er ikke bare pynte dukker – det er en dejlig livlig flok. Og jeg var måske lidt nervøs for om jeg havde taget munden for fuld. MEN MEN MEN det gik så godt og vi gik i (mere eller mindre) samlet flok! Og kom hjem til mad og pandekagelagkage! MUMS!

(Vi havde fundet tallerkener, kopper, sugerør og ballon tal hos seje HOWABOUT.DK og Flagvimpler fra Flying Tiger…)

HVAD SKAL MAN LAVE?

Jeg får altid lidt stress da jeg gerne vil have at alle ungerne har en fest. Vi fandt på at de kunne male på sten, og det var en fest. Derudover hyggede de sig bare, hørte musik og legede sammen. I en god gruppe. Det var faktisk rigtigt optur at se at de – på trods af at være meget forskellige – bare hygger sig allesammen!

FARVEL TIL TØSERNE –

GODAFTEN TIL SUSHI FEST!

Pigerne blev afhentet, og med vilje havde vi valgt at spørge døtrene hvad de ville spise. Man bestemmer når man har fødselsdag! De ville gerne have sushi. Sushi. Og hvor de normalt ville have valgt pizza, så er det faktisk lækkert med noget andet. OG sushi er vi alle glade for. Jeg hentede det (som altid) lækreste sushi fra LETZ SUSHI i lyngby (vores sushi sted) og fik lov til at prøve deres nye tiltag, rispapirs ruller. OG OG OG vi har OPTUR over rispapirs rullerne (også). De små fik frikadeller på spyd og det var de også vilde med. Derudover fik vi den lækreste dessert – chokolade fondant med hindbær “hjerte”!!! Det er skønt at spise sushi fra LETZ SUSHI – især fordi de har styr på deres råvare, OG de er eventyrlystne også. Det betyder meget i min bog. Nogle gange har vi bare kørt derhen på date night (ja det er lidt tid siden nuvel!) mest fordi at ungerne ikke viste interesse for spisen. MEN MEN MEN det er slut nu. Og jeg nyder faktisk at vi kan nyde lækkerier som disse engang imellem allesammen! Når jeg ser på de her billeder nedenfor så bliver jeg skisme lidt sulten efter mere 🙂

 

OG MED ET VAR DAGEN NÆSTEN FORBI…

Og med et kæmpe smil på læben, fortalte døtrene at det havde været en dejlig dag. Jeg var enig. De er så store og seje. Og senere på deres fødselsdags uge kom selve familie og venner festen. Men mere om det en anden god gang…