Søg
Close this search box.

TILLYKKE TIL MIG – OG MÅSKE TIL DIG?

REKLAME FOR JUSTEAT

DET ER MIN FØDSELSDAG IDAG!!!

Ja okay så ved jeg godt at jeg lyder som et barn. MEN jeg har optur over idag. Min dag startede med at jeg blev sunget op af døtrene og hustruen. Eller okay Noomi og jeg lå i arm og snorkede, og de andre kom og sang. Det var TOP hyggeligt, og derefter var der hjemmebag og blødkogte æg. Det er helt fantastisk med de morgener, som er som en tidslomme midt i en travl tid fuld af logistik. Jeg fik fine snyde gaver som mine døtre grinende gav mig, og den fineste gave af hustruen. En LOEWE parfume (som er klart favoritten herhjemme) og de fineste bukser fra SHAPING A NEW TOMORROW. MEGA OPTUR!

AFSTED PÅ JOB MED MIG!

Og midt i det hele skulle jeg afsted med de store i skole. Og aflevere mini i børneren. Afsted på job med mig. Til en masse flag og favorit pepsi max med lime fra en kollega som er ligeså vild med dem som jeg er! Jeg har haft en dejlig dag på arbejdet med kreative tanker og sjove kollegaer 🙂

SVIGERMONSTER KOM OG SPIS! JEG LAVER MAD… 

Når man har fødselsdag så bestemmer man hvad menuen står på. Og jeg hentede HALIFAX burgere til hele banden. Og som altid var det super lækkert. Og favoritten blev nydt og det var især optur at vi (læs hustruen) ikke skulle stå og lave mad hele dagen fordi hun var hjemme. Omend hun bagte to kager nuvel!

MEN VENT! I SKAL DA OGSÅ FEJRES!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN ER HELENE BOSLUND! KÆMPE TILLYKKE!

Når vi fejrer noget herhjemme så kan jeg godt lide at fejre med jer. Og JUST EAT vil gerne sende jer en hjælpende hånd i december med et gavekort på HELE 1000KRONER! Yep ET TUSIND KRONER! Alt du skal gøre er at kommentere “HVAD ER DIN FAVORIT TAKEAWAY MAD?” vinderen findes på søndag aften d 9/12 klokken 20:00. Jeg har OPTUR over at kunne udlodde denne gave og vil glæde mig over at kunne glæde en af jer dejlige mennesker med en opturs gave! SÅ LAD OS KOMME IGANG! husk at jeg skal godkende kommentarerne og derfor er din kommentar ikke synlig før jeg har godkendt den! (PSSSSST du kan deltage på instagram også for en extra chance! bare fordi du fortjener en extra chance)

GOD AFTEN VENNER OG NU VIL JEG SPISE KAGE!