Søg
Close this search box.

GODMORGEN TORSDAG!

image

GODMORGEN!

Torsdag morgen er gået med at sikre at hustruen ikke blev kaldt og nu er jeg på vej på arbejde – fordi det gjorde hun ikke… Merle havde et komplet sammenbrud i nat. Jeg er ikke i tvivl om at hun har ondt nu da hun vågnede et par gange i nat og havde svært ved at falde til ro. Jeg kan mærke også at hun er utryg og ikke helt kan forklare hvor det præcist gør ondt. Og hvor ondt det gør!

Hustruen tager hende til lægen idag, også må vi se hvad der er sket. Stakkels lille mus

Nu står jeg her på stationen efter en hyggelig morgen på trods af trætte børn (som kunne “bestikkes” med fjernsyn sammen med Morgenmads spisning) og smiler. Smiler fordi jeg faktisk savner morgener med familien og savner at kunne hjælpe til om morgenen og blive vinket til, når jeg tager på arbejde. Det er ikke så hyggeligt at liste ud af et mørkt hus med en sovende familie…

Jeg får flere morgener med døtrene i denne måned – og jeg glæder mig faktisk til det! Kan i have en dejlig morgen og dag allesammen!

GOD DAG!

A