Søg
Close this search box.

GØR NOGET GODT VENNER! STØT OP OM INNOCENT TIDY UP TOUR!

reklame for INNOCENT DANMARK

FAR! VI GÅR LIGE UD OG SAMLER SKRALD!

En sætning jeg tit hører fra mine store døtre især. En sætning jeg (læs: ALDRIG) ikke sagde meget som knægt i deres alder. Vores børns instutioner har en dejlig fokus på skrald i naturen, skrald i verden, og også pant. Døtrene har knækket koden med at gå over for at pante vores flasker – når vi efter en rum tid har samlet nok sammen til at pigerne kan få en ordenlig slikpose for pantværdien haha. Innocent Juice er og har altid været en del af vores familie. Om det har været en smoothie til den lille sult, eller juice til morgenbordet, så har vi altid valgt Innocent til i vores families hverdag. Og efter uge 35 er der en ENDNU STØRRE grund til dette. For ser du, Innocent indgår i pantsystemet fra uge 35, så den kan indgå i puljen hjemme hos os – til fredagsslikken engang imellem:) Derudover er Innocent et firma som spår (og lover) at de inden 2022 har flasker der er lavet af 100% genanvendelige materialer, og allerede nu er flaskerne lavet af 30% genbrugsplast (andre firmaer er “oppe på” 6% for at sammenligne). Innocent mener det. De vil gøre en forskel, og har i min bog gjort det lige siden de startede op. Jeg er fan!

INNOCENT ER ENDDA MED PÅ FERIE I ITALIEN!

Ned i køletasken med den i bilen, og afsted kørte vi med masser af lækre smoothies i baggagerummet. Den hyggelige snack, som også læsker her i varmen. Vi er allesammen vilde med dem – selv morfar. Og det er vigtigt med en læskende drik hernede som også stiller den lille sult inden vi (læs: jeg) bliver “hangry” høhø

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL!

Innocent har altid været et mærke med noget på hjertet. Om det var små hjemmestrikkede hatte til deres flasker hvor man støttede Røde Kors, og nu starter de det fantastiske initiativ INNOCENT TIDY UP TOUR. Igennem den sidste måneds tid har Innocent været på en mission igennem Sverige – og NU er tiden kommet til København. Fra idag er der den sejeste TIDY UP TOUR! Og hvad går det så ud på?

FJERN PLASTIK OG SKRALD SAMMEN MED INNOCENT!

Fra idag d 23/7 og til den 25/7 er Innocent tidy up tour på Frederiksberg, OG fra den 26/7 til den 28/7 på Islands Brygge, og du og din familie kan være med til at gøre en forskel. I kan samle skrald og levere dette hos Innocent, som derefter kvittere med en lækker smoothie OG ydermere støtter PLASTIC CHANGE med 50kr. Tænk sig. En lille hyggelig gåtur med familien (måske er det godt vejr?) OG samtiddig gøre noget godt for miljøet! MAJOR WIN/WIN! Læs mere om TIDY UP TOUR HER!

VI VILLE SÅ GERNE HAVE VÆRET MED!

Det er en familie ting, herhjemme at være opmærksomme på skrald. Hernede i Italien hvor vi er lige nu, er der enormt fokus på skrald, og opdeling af dette. Vi har små forskellige skraldespande som vi skal stille ud til vejen hver aften, og det har vi snakket meget om med ungerne. Især når vi selv (hold fast) bor i en komune derhjemme som ikke sortere sit skrald (fortiden kalder på komunen og beder dem om at komme igang PRONTO med at ændre på dette). Jeg glæder mig til at følge med hos Innocent og se hvordan det går med denne tour. Jeg støtter massivt op hernede fra og håber at du (hvis du er hjemme og ikke er på sommerferie) vil støtte op også. Og nyde en af de lækre smoothies!

SÅ NYDER VI LIGE EN SMOOTHIE TIL HERNEDE I VARMEN!