Søg
Close this search box.

HUSTRUENS FAVORIT MARENGS OPSKRIFT!

LAD OS VÆRE ÆRLIGE. MARENGS ER FANTASTISK.

Ja! Det startede jeg simpelthen indlægget med. Den sætning og statement er jo korrekt. Marengs er top! Hustruen ved at jeg er vild med det og er super sej til at lave det til kager osv. MEN hun bander nogengange det hele væk, da det også er ret temparementsfuldt åbenbart (i dont make it i eat it lad os være ærlige). For nyligt fandt hun en favorit, som hun nu udelukkende sværger til, og i er en del der har spurgt efter den seje opskrift – både herinde og på Instagram. Opskriften er IKKE vores men er lavet af fantastiske Julie Wettergren, som vi begge nyder at følge på Instagram i stor stil. Hun er KONGE til at lave kager, som vi er vilde med. OG hendes sans for detalje er ufattelig og fantastisk (ok Fanboy stopper og deler opskriften nu).

MARENGSOPSKRIFT:

5 PASTEURISERET ÆGGEHVIDER

2TSK CITRONSAFT

280G FINT BLENDET SUKKER

START MED AT BLENDE SUKKERET I EN BLENDER.

DERNÆST PISK ÆGGEHVIDERNE – NÅR DE SKUMMER TILSÆTTES CITRONSAFT.

PISK INDTIL HVIDERNE ER HELT STIVE.

TILSÆT SUKKER EN SPSK AF GANGEN.

FORTSÆT MED AT PISKE TIL DU HAR EN FIN OG ENSARTET MARENGS.

MARENGS KAN ENTEN BAGES PÅ 95 GRADER (ikke varmluft) I CA 2 TIMER, ELLER BRUGES “UBAGT” PÅ TOPPEN AF CUPCAKES, ELLER KAGER. BAGER DU MARENGS KAN DU SAGTENS GØRE DETTE DAGEN FØR. SÅ LÆNGE DE IKKE HÆNGER FAST I BAGEPAPIRET… VI ( læs hustruen ) BAGER DEM INDTIL DE LØSNER SIG LET FRA BAGEPAPIRET…