Søg
Close this search box.

HEJ VINTERFERIE PÅ ARBEJDE?

DET HAR VÆRET DEN BEDSTE BEDSTE WEEKEND!

Og jeg må indrømme at vi har haft Fastelavn for ALLE pengene! Døtrene har været til hele 3 fastelavns fester. En i skole, en hos mormor og morfar OG en idag hos pigernes veninder (og min gamle og fantastiske kollega/nu ven Linda). Og på vej hjem mod landet og vores hjem, gik det op for mig sådan rigtigt at min kære familie har vinterferie. ALTSÅ UDEN MIG! Og selvom jeg ville være vild med at have ferie med min dejlige familie, så er der en familie ferie snart som jeg kan se frem til istedet for. Man kan ikke det hele jo…

OG HVAD SKAL DE SÅ LAVE DE DEJLIGE?

REKLAME FOR FISKETORVET…

Ja det skal blandt andet ud og shoppe i FISKETORVET… Ja de skal shoppe på den måde, at de via deres børnebillet skal hente de ting og sagde og goodies, som der følger med denne gang. Ja jeg ved godt at det betyder umanerligt mange sukker ting. Men også hyggelige krea ting som mine døtre har OPTUR over at pusle med her i ferien. OG derudover så er der skisme også en børne billet til Cinemaxx. Vi gør det sådan at de tager derud med min hustru og hygger, også kommer jeg derud til dem, og så går vi i biffen sammen og ser den nye COCO film fra Disney. Har i set den? Derudover vil vi tage et familie billede derude og drømme os LANGT væk til varmere himmelstrøg. FISKETORVET har en snyde fotosimulator, som kan få det til at se ud som om vi er LIGE der hvor vi skal være! OG det er skisme sjovt. Derudover kan man deltage i en konkurrence om at vinde rejser for 25.000 kr(!!!!!). Heller ikke dumt. Det falske familie ferie billede kan blive til en rigtig ferie. NOT BAD AT ALL EY?

JEG KAN SELV HUSKE DE DER BØRNEFERIEBILLETTER!

Og det er lidt sjovt at samle de fine ting sammen, også fordi det bliver deres egne ting. Deres egne poser. Det er så fint! Og på den her måde kan vi samle en hyggelig eftermiddag med en tur i biffen, som jeg også husker som en dejlig ting i sin ferie. ISÆR når det så er en disney film man lige kan komme ind og se ydermere! På den måde er jeg en del af ferien også. Måske ikke helt, dog stadig på lidt hygge med de dejlinger.

HVAD SKAL I LAVE I VINTERFERIEN?