Søg
Close this search box.

GLÆDELIG GADGET JUL TIL MIG!

image

image

Jeg er en gadget mand. Jeg er tosset med seje maskiner og har en del (allerede) af især køkkenmaskiner. Det er ikke fordi jeg generelt benytter mig af dem. Det er mere tanken om at have muligheden. Hustruen kigger tit lidt stramt på mig når jeg kommer hjem nye ting (der fylder i køkkenet). Igår var en ny dag! Ny dag ny gadget! Jeg hentede en kæmpe kasse sammen med døtrene og indeni den var den sejeste popcornsmaskine fra coolstuff.dk

image

Jeg har tidligere købt seje køkken gadgets og udklædning hos coolstuff.dk og denne popcornsmaskine er fantastisk! Den er retro i udseendet og top nem at betjene, og den kommer med smarte måleskeer så selv jeg (woooow) kan betjene den – OG MED SUCCES! Som i måske så på min INSTAGRAM story igår, så havde jeg KÆMPE optur over maskinen. Jeg bestemte at torsdag hjemme hos os var popcorn dag! Pigerne elskede det og de var meget fascineret af maskinen! (Og det var jeg også!) jeg brugte økologisk kokos olie – som vi har lært af vores gode venner, og døtrene (læs : især jeg!) elsker det. Der var også en opskrift på karamel popcorn med maskinen som jeg KLART skal afprøve – yum!!

image

Jeg fornemmer at denne maskine bliver en dejlig del af vores familie hygge! Ligesom donut maskinen og vaffel hjernet og de andre maskiner er hvis man mangler julegaveideer så kig HER!  Jeg er sikker på at popcorn maskinen kan bringe glæde i mange hjem!

TAK FORDI DU LÆSER MED

A