Søg
Close this search box.

EN MORGEN MED NESPRESSO

image

 

JEG DRIKKER EN DEL KAFFE…

YEP det er nok ikke den store overraskelse Nespresso er mit drug og herhjemme drikker vi det som en hygge kop kaffe om aftenen på sofaen (inden jeg falder i søvn…). Nespresso lancerer hvert år 3 jule kaffer som de kalder variantions. I år var inspirationen de udsøgte smage af ikoniske østrigske kager. Det er en hyldest til dem. Hele 3 fantastiske smags varianter:

Variantions Linzer torte

Variations Sachetorte

Variations Apfelstrudel

image image

Hele smags oplevelsen blev til eventen forstærket af at kagerne rent faktisk var til stede også. Nimb (hvor eventen blev holdt) og deres køkken chef havde bagt og kreeret smukke kager og personligt er jeg VILD med Apfelstrudel. Æble er lige mig – OG det er kaffen med den smag også! Nimbs smukke lokaler var pyntet op efter kunstens regler med fine papirklip og hyggelig julestemning! Det var simpelthen så fint – JA JA nerd alert i know

image image image

Sidst men absolut IKKE mindstblev den helt nye kaffe maskine vist frem. MØD NESPRESSO EXPERT!!! Shit den er fin altså! OG den er smallere end normalt og har bare et super fint udtryk! Min hustru vil have brændende varm kaffe – jeg er mere til medium varm (hustruen kalder den lunken haha), og den nye maskine kan speciel indstilles til at den kan gøre kaffen specielt varm når hustruen laver hendes kaffe – og medium varm til mig Derudover kan den nye maskine lave Americano kaffe. Med to forskellige vand udgange kan man også lave tevand nemt også. DENNE MASKINE ER PÅ ØNSKELISTEN (man ved jo aldrig om hustruen læser med )

image