Søg
Close this search box.

NÅR DAGEN IKKE GÅR SOM DEN SKAL…

JEG GLÆDER MIG.. AGTIGT…

Sådan skrev jeg igår… Sådan havde jeg det også imorges, da jeg vågnede og tænkte. Idag starter mit forløb på 10 uger imod en sundere mig. Et sundere jeg? Desværre er vi alle mennesker, og grundet sygdom, er det hele rykket til næste uge. Og det er jeg jo MEGA nerdern over, for ser i jeg havde FAKTISK (ja jeg ved godt man bruge “faktisk” når man er overrasket. Som i “ej frølår smager FAKTISK okay”) glædet mig til idag. Jeg havde glædet mig til smerten ved en trænings sceance. sådan oprigtigt…

OK – HVAD GØR MAN SÅ?

I et kækt øjeblik med overskud, skrev jeg til min kammerat. I kender godt typen, ham der som løber hele tiden, er ultra sporty og “FOR SJOV” løber en masse løb, og laver en mini tri… FOR SJOVT! Jeg ved ikke om jeg havde håbet at han ikke svarede, men det gjorde han. Og selvom jeg allermest havde lyst til at begrave mig i sofaen med en cola (på 1,5 liter) og en pose chips (ok to poser chips), så kom vi ud at løbe! OG JEG ER PISSE STOLT! Stolt over at jeg kom ud. Nuvel mine børn havde løbet hurtigere (og længere) end mig. Men jeg kom ud. Jeg er startet!

OG NU SIDDER JEG MED MIN LAKRIDSRODS TE (SOM IKKE ER COLA)…

Og jeg har stadig OPTUR over at jeg kom ud. Også selvom jeg ikke kan gå imorgen. DET VAR OPTUR! Så på den måde blev dagen en helt anden end jeg havde regnet med. MEN jeg er igang! Shit jeg er igang..