Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND: juice detox restart forløb.

image

Jeg er den forfængelige mand. Jeg går op i hvordan jeg ser ud og vil gerne være den bedste version af mig selv som muligt (inklusiv muligheden for at have et liv). Jeg fik for nyligt muligheden for at prøve et tre dages juice forløb. 3 dage kun med juice. Altså seriøst kun med juice. Pia Thau har i samarbejde med Tobbers lavet de lækreste juicer. 6 juicer til en dag. Jeg har altid tænkt hvordan min krop ville reagere på sådan et forløb. Jeg regnede ikke med kæmpe vægttab eller en følelse af succes i kroppen. Jeg havde ingen forventninger til forløbet overhovedet. Andet en massiv hovedpine og sult. Som mand tænkte jeg også at dette måske lige var i overkanten, altså bare med juicer. Jeg fik tips og tricks til hvad der var bedst inden jeg startede dette forløb. Ingen kaffe/sukker/Hvidt brød. Altså grund stenen i min dagligdag. Jeg kan godt lide Hvidt brød, og sukker giver sig selv. Selvom jeg dog er har fokus på det ikke tager overhånd så sker det nu og da at lidt sukker sniger sig ind i dagligdagen. Ærligt. Også KAFFE! Min elskede kaffe som jeg simpelthen ikke kunne leve uden. Nuvel jeg trappede ned, og var klar til forløbet.

Jeg havde misforstået leveringerne så jeg skulle starte en lørdag , så kører søndag OG mandag – hvor jeg var i Stockholm til en helvedes dag af lang arbejdsdag. Mere om Stockholm senere. Lørdagen kom og jeg skulle være alene med pigerne om aftenen da min hustru havde halvt døgn men det hele fungerede fint! Den første juice, 1 -morgenfrisk er en citrus fest af morgenjuice som jeg drak sammen med et stort glas vand og fibre. Så var vi igang! Vi havde stadig nogle planer og jeg fik passet det ind med at drikke juice løbende. Ikke som planen helt var men fik det passer ind. Og jeg overlevede. Altså misforstå mig ikke, det var ikke en dans på roser men det var faktisk ok. Jeg følte ikke den der vilde sult. Jeg var ok! De andre juice er oprigtigt lækre, og super fulde af smag! Du har 2-spirulina boost (grøn og lækker), 3-pink power (rødbede lækkerhed), 4-sød havtorn (ungerne var vilde med den), 5-grøn energibombe (frisk og lækker), 6-mandeldrøm(megamums!). Derudover er der urte te og matcha te og ingefær shots som en lille extra lækkerhed. Jeg har oprigtigt optur over den pakke man får leveret lige til hoveddøren!

Dag to skulle vi over til nogle dejlige venner og spise. Jeg havde forberedt dem på at jeg var på juicer hele weekenden. De syntes jeg var tosset og grinede med mig (læs: af mig). Det var simpelthen hyggeligt og ja jeg drak urte te istedet for min elskede kaffe og drak juicer da de spiste ris taffel. Jeg drak min elskede mandeldrøm som dessert:) dag nr 2 skal være der man får sindssyg hovedpine. Jeg var ok og forsøgte at drikke en masse vand og ikke have fokus på savnet af kaffe og mad. Det gik forrygende flot faktisk. Altså hvis jeg selv skal sige det.. Vi kørte hjem da jeg skulle flyve til Stockholm tidligt mandag morgen til Stockholm. Jeg fandt en fin lille køletaske og pakkede mine 5 juicer og drak den første i toget på vej mod lufthavnen. Jeg havde lidt angst over hvordan det hele ville gå. Jeg forestillede mig hvordan jeg rev mad ud af min kollegas hånd når hun spiste. Sådan helt flyve fald agtig over hendes tallerken med lækre nudler. Eller en lækker burger. MEN det gik skide godt. Jeg drak juice og en masse urtete. Stadig ingen savn af kaffen eller mad. Det var som om jeg savnede ideen om hyggen omkring maden mere end selve måltidet. Min krop føltes skøn og det var kun på vej hjem at en ret massiv hovedpine overmandede mig på flyet hjem (det sidste fly hjem PS).

image

Tirsdag på min første mad dag havde jeg en fantastisk følelse af velvære i min krop. Nuvel jeg var sulten. Mit sind vidste at jeg måtte spise tror jeg. Og med min juicer fulgte en fantastisk kostplan. Den var ikke til min hverdag med arbejde i døgndrift osv. MEN jeg forsøgte at tage det meste med fra kostplanen. Hvad må man spise og hvad må man ikke spise osv.. Nu er det så sådan at det første spørgsmål er “tabte du dig så?” Og vi har ingen vægt derhjemme så jeg ved det ikke. Dog følte jeg mig bedre end jeg længe har følt mig – min krop havde fået en restart. Jeg er vild med det! Den eneste nederen ting der skete var min hud slog ret kraftigt ud i panden. Men huden er allerede tilbage til hvordan den var før. Så intet kæmpe problem…

Fremadrettet vil jeg med garanti sige til folk at de skal prøve det. Men også være top realistiske i hvad man vil have ud af det! Man skal bruge det som det redskab som jeg mener det er. En frisk start. En clean slate.

Seje Pia Thau har givet mig lov til at give jer gratis levering hvis i vil prøve juice detox restart forløbet. Koden er FARTILFIREPIGER og jeg kan ikke andet end sige go for it!
Køb juice pakken HER! Koden gælder i 24 timer!