Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER?

img_3816

SPONSORERET AF FISKETORVET!

HVAD SKAL MAN LAVE I WEEKENDEN?

Vi havde ikke en masse planer – andet end at de store skal være sammen med Mormor og Morfar. Mini holdet og jeg skulle faktisk ikke noget – hustruen skal arbejde. MEN så var det at jeg blev gjort opmærksom på BERTILS BØRNEFEST i Fisketorvet (i København). En festlig dag, fyldt med musik og fest, for børn i alle aldre. Der er både MGP stjernen Lærke, og den seje rapper Elias fra DANMARK HAR TALENT, der kommer forbi og optræder. Derudover kommer Dansegruppen Malte De Capoeira forbi og laver show. Der er gourmet pizza tips med fantastiske GORM WISHWEH (vi er top fan af hans pizzaer hjemme hos os!!), og malevæg hele dagen hvor man med pensler og maling kan være kreativ under hele arrangementet. En vigtig detalje er at alle børn får en gratis gave, og vi voksne har mulighed for at teste smagsprøver fra favorit Starbucks (pænt ja tak!) hvilket godt kan være en nødvendighed for os voksne (læs især for mig!).

MEN MEN MEN…

Der kommer også Danmarks sjoveste PUDEKAMP. Opdelt i 2 aldersgrupper, kan man deltage i den sjove pudekamp. Alle puderne der bliver brugt til denne Event, doneres til et godt formål efterfølgende. Og Fisketorvet spørger deres Facebook følgere, ja de får faktisk lov til at bestemme formålet der skal modtage puderne bagefter. Da vi snakkede om pudekamp herhjemme havde de store døtre en masse tanker. Men jeg spurgte Merle om hvad hun tænkte var det bedste man kunne gøre i en pudekamp, for at vinde, og at hun skulle give mig 5 tips til den perfekte pudekamp. Hun ville gerne sove på det så det fortæller vi imorgen. HVAD ER JERES tips til at vinde en pudekamp?

KOMMER I OGSÅ PÅ LØRDAG?

Hele festligheden starter klokken 12 og slutter klokken 16. OG vi glæder os TOP meget til at deltage. OG til at hygge os sammen med en masse andre familier:). Jeg synes at dette arrangement er helt perfekt da der virkeligt er noget for alle aldre – og hvis de større havde været med havde de med garanti også haft en OPTUR dag med os andre…

SES VI PÅ LØRDAG?