Søg
Close this search box.

5 TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER!

I kender det sikkert – de der spørgsmål hvor man enten tænker “det spurgte du simpelthen ikke om” eller bare sidder blank og stirrer på dem imens du visualiserer en isblok som rammer liiiige ved siden af dem nok til at holder mund… Jeg skriver normalt ret pænt men nedenstående er nok liiidt uden for karakter.Here goes:TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM SOM FAR TIL FIRE PIGER :

1/

Puha 4 døtre! Bliver i ved til at i får en dreng?Først tusind tak fordi du siger dette foran mine døtre (ALTID!!) Derudover ville jeg føle mig som en katastrofe af en far hvis jeg “savnede” eller “ønskede” noget andet end det jeg har af børn. Jeg er TOP taknemmelig for at have døtre, døtre rocker min verden hver dag! Det er også tit folk jeg ikke rigtig kender som føler at de Liiige skal være sjove eller der spørger. Nogle gange bliver jeg faktisk nærmest sur når folk spørger. Tonen folk typisk har er som om at der er “mindre” vigtigt at have døtre – how the fuck dare you!!!

2/

Nåh erm skal i så have nummer 5 snart?Dette spørgsmål kom nærmest inden vi kom hjem med vores nyeste og (i know) fjerde datter. Jeg ved ikke om alle får disse spørgsmål MEN lad os liiiige nyde sekundet med vores lille baby inden vi skal stå for skud eller tage stilling til endnu en familie forøgelse:) Når alt kommer til alt så ved jeg faktisk ikke om vi er færdige med at få flere børn – og typisk har jeg svaret dette. Til stor måben af spørgeren, og dermed lyser det igennem at folk ikke forstår hvilken gave vi ser vores fire døtre! 🙂 og vi har plads i bilen!•

3/

Arbejder du ikke lige lovligt meget?Nuvel jeg forstår at det ser sådan ud. Og ja jeg arbejder meget. Spørgsmålet kommer sådan lidt “er det virkeligt så vigtigt?” Og JA mit job er vigtigt. Mit job giver mig en masse og en stor del af min hverdag foregår med arbejde. MEN jeg har fri hver weekend og forsøger (håber ikke min hustru læser med høhø) at være med til aflevering og afhentning af tøserne. Jeg rejser meget – og min hustru er på nedsat tid. Som udgangspunkt er det faktisk sådan at jeg tit har dårlig samvittighed. Men det gør også at jeg ikke ser folk eventuelle omsorg i deres spørgsmål….

4/

Hvad skal hun hedde? Det var da er underligt navn!Luk røven! (Ja excuse my French). Folks navne valg til deres børn er DERES VALG da det er DERES BØRN – over and out.

5/

Du tager mange billeder af dine børn – hvad hvis de nu kommer til at hade dig for det senere?Det er ret simpelt. Det kan sagtens være at de hader det. Jeg sidder her uden forældre og med meget lidt dokumentation påMin barndom. Jeg vil hellere fylde deres harddrives med en masse billeder. Og derudover har jeg en lille ting der hedder far til fire piger – der har jeg inkluderet dem ret meget 🙂

HVAD HADER I AT BLIVE SPURGT OM SOM FORÆLDER? Kom frisk skyd løs – jeg glæder mig til at læse!

ATak fordi du læser med 🙂