Søg
Close this search box.

GODMORGEN FAR TIL FIRE PIGER – DEN SURE GAMLE MAND!

image

JA JEG HAR VÆRET FULD!

En smule (ok lidt meget!). I weekenden var jeg til Firma julefrokosten som er en fest hvert år. Vi samles hele firmaet og folk bliver fløjet ned til denne fest fra hele skandinavien. Det er en fest. Hvert år ryger jeg ind i dilemmaet. Skal man gå videre i byen med de andre? Skal man ende på et af de smarte nye steder – hippe oversmarte fantastiske coole steder? Jeg endte med at gå med. Og problemet er at jeg simpelthen får pres. Pres fra de smarte udsmidere som er konger af københavns smarte in crowd. Eller de vælger hvem der er in crowd (eller har betalt et bord og dermed er betalt in crowd). De her hipster klubber er så smarte at de har 2 køer. OG indgangen foran hvis man er rigtigt smart. Nuvel jeg endte ikke med at stå i kø overdrevet lang tid MEN MEN MEN shit et sted. Et sted hvor man ikke bestiller andet end at gå på trapper for at lede efter dem man holdt fest med (med mindre man har bordet jeg beskrev tidligere) OG ender oppe på toppen af denne klub. 2 ting falder mig ind:

1. HVAD GØR JEG HVIS STEDET BRÆNDER? Kæmper jeg med alle de andre om at komme ned af en smal trappe?

2. HVORFOR FUCK RYGER FOLK INDENDØRS? Jeg mener hvorfor fanden skal man ryge indendørs i verdens mindste lokale. Det er jo ikke fordi man IKKE lægger mærke til det overhovedet??

Jeg rendte ind i dejlige blogger damer som fejrede fødselsdag. Og det var dejligt at se dem. MEN MEN MEN hvorfor dælan vælger man denne klub? Fordi den er hyggeligt? Fordi den er sej? Fordi den er den bedste klub? Det er længe siden at jeg har følt at jeg har mistet tid jeg aldrig nogensinde fik igen. Og ikke nok med det! Jeg følte at jeg mistede den sidste time af en julefrokost som faktisk havde været TOP sjov og hyggelig. Og med en masse dejlige kollegaer (som fandtes på en enkelt etage!!)

JA JEG VED DET GODT! Jeg lyder som et gammelt surt røvhul som bare burde holde mig væk fra de klubber – og det er meget rigtigt. Weekenden slog absolut det fast!

ER JEG DEN ENESTE DER HAR PRØVET DET?