Søg
Close this search box.

FAR! HVORFOR ER DU PÅ FORSIDEN AF AVISEN?

image

Dernede i hjørnet med de tossede briller. Der er jeg på dagens Berlingske tidende. Og for lidt endnu og har været der hele dagen! For noget tid siden blev jeg spurgt om jeg ville dele min tanker om at være blogger OG far. Altså FARblogger. Nuvel det er vi ikke så mange der gør, DOG er det et fællesskab som jeg er stolt af at være en del af. Vi snakkede om FAR rollen generelt og jeg må ærligt indrømme at det var en samtale som jeg var ret stolt over at have. Det er min mening og mine tanker de spørger ind til. OPTUR! OGSÅ BERLINGSKE! endnu mere optur! Jeg stod i 711 for at købe politiske Babybites med ketchup til ungerne som hentede mig (da jeg var forsinket hej hej!). OG DER VAR JEG PÅ FORSIDEN! Jeg havde kun læst det online og det oplægget der. Jeg købte et eksemplar med hjem, og i bilen ledte jeg efter artiklen. Jeg må sige at jeg fik et chok da jeg åbnede om på siden hvor mine tanker var skrevet ned.

image

OG PLUDSELIG..

Var hele min familie og jeg spredt ud over en super fin (jeg ville ønske at jeg havde lavet det) kollage over en masse af mine mange instagram billeder. Jeg er faktisk PISSE STOLT over layoutet og udseendet som jeg mener absolut er tro mod det jeg står for. OG derudover er jeg mega stolt over at blive fremstillet – i min bog – meget fint og positivt som jeg forsøger at leve.

image

Ja bottom line er jeg mega stolt over at VI FÆDRE også får lidt opmærksomhed!

HAR I LÆST ARTIKLEN? ELLERS ER DEN LIIIIGE HER!