Søg
Close this search box.

BAUHAUS OG GRIM MAKE UP

JEG ER MÅSKE GAMMELDAGS…

Men makeup til børn er jeg bare ikke nede med. Jeg synes det er forkert – NUVEL måske endda på højde med bikini snakken vi havde for et års tid siden herinde. I know. Piger, makeup hænger sammen. Lidt om idag. Jeg kom hjem fra arbejdet og skulle i Bauhaus for at hente maling til noget arbejde jeg skal lave imorgen i Odense. Døtrene havde haft legeaftale og jeg ser først at de er pakket ind i billig (og i min optik grim) makeup. Jeg har lyst til at sige tusind ting. Lyst til at italesætte hvor forkert jeg synes deres leg er, DOG vælger jeg at fortælle dem smilende at vi skal en tur i Bauhaus og at de skal tage deres jakker på…

“MEN FAR, VI HAR JO MAKEUP PÅ!”

Smilla kiggede målende på mig. Hvad tænker far mon om det (læs : hun ved nok godt hvad jeg synes om det…) Det forholder sig således at jeg tog JAHATTEN på og sagde – kom frisk MED makeup. Så her var mine døtre med i bilen iført hvad der åbenbart ALTID skal være den ikoniske 80er blå farve på øjnene, og den døde lyserøde læbestift på læberne. De havde ikke valgt den knaldrøde farve til kinderne som vi jo ellers alle ved pifter selv det mest trætte look op. Jeg travede igennem Bauhaus med grinende døtre som synes det var så sjovt at de var “klædt ud” midt i Bauhaus på en tirsdag (er det tirsdag idag?)… Og det var skisme da også lidt sjovt!

MEN VENNER! HVORFOR ER MAKEUP SÅ SVÆRT FOR MIG?

BURDE JEG IKKE BARE STØTTE OP OM LEGEN?

SKULLE JEG MÅSKE BARE FINDE NOGET PÆNERE BØRNEMAKEUP?