Søg
Close this search box.

TAK! FAKTISK TAK TIL COVID-19 FOR EN FAMILIETID VI ALDRIG GLEMMER!

HJEM FAR TIL FIRE PIGER

JEG FØLER JEG HAR LYST

TIL AT SIGE

TAK COVID-19!

Tak COVID-19? Har jeg nu absolut tabt sutten? Nja måske. Men faktisk ikke. Imorgen starter Merle i skole. Imorgen starter vores hverdag igen som den skal gøre det. Den hverdag vi alle lidt har savnet. Men nu hvor den står for døren – imorgen, tænker jeg en ting.

JEG ER FAKTISK TAKNEMMELIG FOR DENNE TID SAMMEN MED MIN FAMILIE!

Jeg ved godt at vi alle har joket (tror jeg) med at vi måske drak lidt mere i ugedagene, og været trætte af at vores børn altid var hjemme. Men nu hvor jeg sidder og mærker efter så sidder jeg med en taknemmelighed. Vi har haft en periode herhjemme hvor vi næsten alle har været samlet. Vi har ikke set nogen. Vi har ikke været på tur (okay vi kan ikke være i bilen – måske en god pointe men stadig). Vores børn har ROCKET online skole, og jeg er KÆMPE stolt over hvad de har formået (TAK til de seje lærere som virkelig har formået at holde et niveau!).

Jeg ved godt at jeg har haft det nemmere herhjemme, hustruen har været hjemmeskole imens jeg har knoklet med min webshop (tak for alle ordrene venner!) og de opgaver jeg havde tilbage i denne skøre tid som indholdskabende bloggertype.

MEN VI HAR VÆRET SAMMEN SOM FAMILIE!

Og jeg har faktisk nydt det. At vores lille klan var samlet. Herunder vores tag, hvor jeg kunne holde fast på og passe på alle. Giver det mening? Imorgen starter dagen igen, og på Onsdag starter de store. Det er en ny måde at gå i skole på. Men de glæder sig. Især Merle som bare ville have denne dag skulle slutte 🙂 Jeg bliver sgu stolt over hvor omstillingsparate mine døtre er. De har åbne øjne og stiller spørgsmål til den nye hverdag – og det SKAL de jo også. Det er jo deres dage der bliver lavet om. Men vi har aftalt at tage én dag af gangen. Det er det bedste vi kan gøre jo?

læs også andre corona tanker her!

og her!