Søg
Close this search box.

MERLES DAG – PART 2

image

Jeg sad i sofaen og smilede med min is og kaffe Lungo. Pludselig kom en panik op i mig. Merles dag part 2 var ikke skrevet. Jeg følte mig straks som den værste far EVER! Og her er så den sidste del af MERLES DAG (eller 4 dage var det helt præcist OG LÆS MERLES DAG PART 1 HER 🙂 )

image

Søndag var vi forbi SULT og spise brunch. Jeg har aldrig været der før og det virkede som en dejlig afslutning på en skøn weekend. OG det virkede som en dejlig break for min hustru fra køkkenet 🙂 Vi kom ind og så den fuldstændige VILDE buffet som indeholdt en masse lækre sunde salater – OG selvfølgelig det hele man skal spise (læs som jeg spiste meget af). Og som om det ikke var nok så havde de smoothies og lækre juices, samt verdens lækreste kage dessert bord! Der var lækker kaffe og varm kakao til døtrene – win win! Vi havde en søndagsfest. Pigerne havde svært ved at samle sig helt om maden fordi man kunne tegne på dugen hos SULT. De fik tusser og JULELYS i øjnene (sådan helt “my precious” må vi tegne på bordet??). Der er en afslappet stemning og vi hyggede os – og spiste ALT FOR MEGET! (som altid….)

image image image image

Vi kom hjem og gjorde klar til børnehaven. Der skulle være græs på gulvet som vi altid har gjort med børnehaven. Det er mega hyggeligt og ungerne er vilde med det. Jeg investerede i 5 meter “fake” græs og det har holdt lige siden. Det er vel 4 år gammelt. Merle havde sagt at hun ville have pitabrød og vi tænkte det var kanon HIT (selvom det viste sig at 9 ud af 10 børn ikke anede hvordan de skulle spise dem?????!!!!). Og imens vi gjorde klar til fest og farver og gjort klar til fælles maleri og stop dans på terrassen så var merle ved at gå til af spænding over hvornår børnehaven kom!

OG ENDELIG KOM BØRNEHAVEN!

image

Det er altid en super dejlig ting at have vores børnehave på besøg. De er afslappet og seje – og vi er altid VILDE med at have dem på besøg 🙂 Alle og én! ungerne legede i haven hvor vejret var køligt men lækkert. Smukt solskinsvejr og det var bare en SUPER dejlig dag!

image image image image

De fire dage var simpelthen en fest for Merle, og jeg har OPTUR over at vi kunne fejre hendes 4 års fødselsdag på denne måde! Det er faktisk lige sådan en fødselsdag skal være hvis du spørger mig 🙂 Vi havde pustet balloner op og sat på pinde så alle ungerne fra børneren kunne få en ballon med hjem. Der var også klistermærker i snack poserne som de havde nydt tidligere på morgenen.

image

image

Jeg er tosset med at holde børnefødselsdage. Jeg er vild med at der kommer en masse dejlige unger og fejrer vores datter! Det er disse timer som man skal huske på. Og huske Merle på. Det var nogle dejlige dage – OGSÅ selvom man havde brug for en weekend fra weekenden 🙂

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A