Søg
Close this search box.

FØLER DU IKKE DU GÅR GLIP AF NOGET?

img_0968

SPØRGSMÅLET LØD PROMTE OG DIREKTE…

Jeg læste det igen… Jeg blev ikke sur. Først blev jeg overrasket over direkteheden i spørgsmålet. Personen kender mig jo ikke. Dog gør hun jo i det hun følger med i min dag på instagram og bloggen måske. “føler du ikke at du går glip af noget”? Spørgsmålet lød til et billede af Noomi hvor jeg skrev at jeg ikke har været til nogen fastelavn, og altid var ude at rejse. Nuvel jeg forstår pointen. Vælger man et arbejde hvor man er væk fra store ting som fastelavn? Det er lidt kringlet men her er lidt aften tanker. Mest eftertænksomhed måske. Undskyld jeg bruger plads på det herinde…

JO JEG FØLER JEG GÅR GLIP AF MEGET…

MEN samtidig er jeg top taknemmelig for den tid jeg har. Jeg er taknemmelig for weekender fri og onsdage i hallen (selvom de er lidt nedern…). Jeg er taknemmelig for en hustru der holder på sagerne – også når det bliver for hårdt. OG jeg er taknemmelig over at døtrene krammer mig og kysser mig når jeg kommer ind ad døren og er kommet hjem, om det er 8 timer siden eller 48 timer siden jeg forlod hjemmet! Jeg er taknemmelig for at have en hustru som støtter op om min arbejdsdrøm. Og forstår hvad den betyder for mig.

JEG VIL IKKE UNDSKYLDE FOR AT HAVE ET JOB DER BETYDER JEG ER MEGET VÆK…

Men jeg vil forsøge at være til stede (mere) når jeg ER hjemme. Jeg Elsker mit job, og de ting det giver mig professionelt, kreativt og personligt. Jeg har arbejdet det samme sted i snart 15 år og arbejdet mig op og udviklet en afdeling som jeg er stolt over. MEN dette kører ikke altid godt sammen med familie livet nuvel. Jeg har en hustru som støtter op med det hun kan – og jeg arbejder omkring det for at støtte op om hende også. OG så snakker vi enormt meget. Altså om lige de ting der skal til for at familien og hverdagen kan fungerer. Jeg er sikker på at hun engang imellem bander mit job langt væk! MEN samtidig kan se hvad det giver mig!

JEG TROR DET JEG FORSØGER AT SIGE ER…

Jeg kan ikke føle at jeg går glip af noget. Jeg kan ikke hele tiden føle mig snydt for oplevelser for så tror jeg fast og helt seriøst på at jeg ikke ville kunne se de stunder jeg rent faktisk har. Ser i, for mig er det at ville andet end man har ikke en løsning. Jeg har en familie jeg elsker. MEGA CHECK. Jeg har et arbejde jeg er vild med. MEGA CHECK. Jeg må få det til at fungerer på bedste mulige vis! I forvejen ville jeg gå ned hvis jeg tænkte hvor mange af de “gode” timer vores døtre bruger med andre voksne. De voksne der får den “glade, sprudlende, eventyrlystne magiske” datter. Hvor vi får den sure trætte karklud bagefter, når de er trætte. Ikke meget magi der – lad os være ærlige!

MEN!

Og det her er et kæmpe stort MEN! Jeg har OPTUR over at i spørger. Jeg har OPTUR over at vi kan skabe dialog. For der er sikkert MANGE derude der har samme familie konstellation? Der må være mange der rejser også?

HVORDAN ER JERES TILGANG TIL DENNE SAG?

OG TAK FOR JERES ÆRLIGHED ALTID – OG SPØRGSMÅL.

JERES TID BETYDER MEGET FOR MIG!

A