Søg
Close this search box.

JUHUJULE KONKURRENCE! VIND EN PHILIPS COMFORT TOUCH STEAMER!

REKLAME FOR PHILIPS NORDIC

KAN I HUSKE JEG SKREV OM DEN HER NYE STEAMER?

Vi brugte den til vores julefest og dampede vores damask duge. De blev MEGA fine og jeg besluttede mig for at afprøve den nye damper (som jeg kalder steamer fordi jeg er så international) på vores hørgardiner. De bliver bundet op af vores rengøring og de ser lidt krøllede ud. Og ikke på den fede boheme måde. SÅ DERFOR valgte jeg at steame dem med vores nye PHILIPS COMFORT TOUCH damper! Vi har brugt den. Eller JEG har brugt den til alt lige fra duge til sarte tekstiler. Det er en dejlig måde at få fint nystrøget tøj på uden brændemærker, og ups oplevelser med silkeskjorter (hustruens ps..) og silkekjoler. Pigernes fine kjoler som jeg altid er liiidt presset med at stryge. MEN gardinerne fik en tur og jeg har OPTUR over resultatet. BUM så havde vi florlette gardiner – lige midt i det hele!

OG LIGE DÉR I MIN OPTUR…

Fik jeg mulighed for at give EN AF JER optur. Fordi jeg må udlodde en af disse super fede dampere – OKAY LAD OS KALDE DEN STEAMER! Snak lige om at julens fine juletøj er reddet!!

VIND DIN HELT EGEN PHILIPS COMFORT TOUCH STEAMER!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar her i indlægget (som først kommer online når jeg godkender PS) med

HVAD DU HADER AT STRYGE?

PSSSST HVIS DU VIL HAVE EN EXTRA LOD SÅ SMID EN KOMMENTAR PÅ BILLEDET PÅ MIN INSTAGRAM HVOR DU SKRIVER GOD JUL! Find min instagram HER!

VINDEREN ER FUNDET! 

KÆMPE TILLYKKE TIL:

Marie-Louise,

Jeg hader at stryge tøj lavet af silke og plyserøde nederdele som jeg desværre har en svaghed for

Jeg sender dig en mail om lidt med info!

TILLYKKE TILLYKKE!