Søg
Close this search box.

DET NYE STED FOR SEJE (ADVENTS)GAVER!

d4c35bd4-73c1-4416-bdee-dd8cb136de8f

REKLAME FOR RADBAG.DK

VI HAR OPTUR HERHJEMME!

Optur fordi vi “kun” skal finde store weekend gaver til de største døtre. Og optur fordi vi har fundet den fineste online destination med en masse temaer som vi (læs døtrene) har fokus på. Blandt andet ENHJØRNING er et hit herhjemme. Vi har fundet de fleste weekend gaver på denne fine hjemme side.

SIG VELKOMMEN TIL

RADBAG.DK

0c2af60e-27b8-47f4-8566-e10e6793fa94

Hjemmesiden som har et ton af sjove og fine ting. Det er en destination af forfinede sjove produkter, som IKKE emmer af plast der går i stykker. Det er gaver som gør at vi har fundet fine temaer til de største døtre især. Det er simpelthen så fint! Vi kører Flamingo, og Enhjørning. I fuld stil! Det bliver simpelthen en stor pige FEST! Sidste år gik vi FULD krea mode og denne gang har vi skiftet retning.

DER ER NOGET TIL ALLE!

Det her er en hjemmeside med gadgets, tøseting, seje ting, cool ting. Der er til mandelgaven – og mere til! Jeg er glad for at have fundet denne side (tak instagram!)

ER I KLAR TIL EN GIVEAWAY (GIVEAWAY ER AFSLUTTET)?

b17a6d10-acfd-4df3-b9b3-6a3553f59920

RADBAG.DK vil gerne begave EN af jer herinde med et FANTASTISK gavekort på hele 500KR!

Alt du skal gøre er at tjekke hjemmesiden ud HER! Og skrive i kommentar feltet (som jeg skal godkende inden det er synligt…) HVAD vi vil købe!

VINDEREN FINDES TIRSDAG d 28/11 kl 22.

HAV EN FEST OG LAD OS FEJRE DENNE SEJE GAVEDESTINATION!

TAK FOR ALLE DELTAGELSERNE! I ER ALT FOR SEJE!

VINDEREN ER

Marie S

DU HAR MODTAGET EN DIREKTE EMAIL FRA MIG

IMORGEN MED GAVEKORT!