Søg
Close this search box.

HVORNÅR ER MAN KLAR TIL AT GIVE SLIP?

img_3904

JEG SYNES DET ER SVÆRT…

Ja undskyld den dramatiske start. Men jeg synes det er svært. Det er svært at “slippe” sine store døtre og passe “mindre” på dem. Lad mig forklare. Ser i, jeg ved ikke helt hvornår jeg ikke må se dem som de små pus der kom 2 måneder for tidligt. Jeg ved ikke helt hvornår jeg skal stole på at de nok skal have styr på at passe på sig selv. Jeg kan se at der er børn som cykler derudaf mod skolen, og er langt mere selvstændige. Ihvertfald mere selvstændige end jeg føler at vores er klar til. Men så kommer det store forkromede spørgsmål…

HVORNÅR ER MAN KLAR

TIL AT GIVE MERE SLIP?

Jeg synes simpelthen det er så svært. De er 8 år og jeg ved godt at før jeg ser mig om så er de teenagers og alt er top nedern omkring dem. Men jeg har virkeligt brug for jeres hjælp. HVORNÅR starter man med at give mere slip? HVORNÅR kan jeg stole på at de kan klarer sig selv – og ØDELÆGGER jeg deres selvstændighed ved at hjælpe dem mere?

HJÆLP OG KOM MED DINE ERFARINGER!

Glæder mig til at læse dine tanker! OG PÅ FORHÅND TAK!