Søg
Close this search box.

TYPISK FERIE STRESS!!!

image

Vi blev hentet tidligt på hotellet og kørt til lufthavnen. Vi sov alle i bussen der kørte os afsted og ankommer til lufthavnen. Vi får pakket ALLE vores tasker på trolleyer og for bevæget os over imod check ind. Det er nogle lidt trætte børn og det hele er lidt træls (for at bruge et jysk ord som jeg er sikker på at NUTIDENS MOR bruger – altså fordi hun er fra Jylland?). Vi får kastet kufferterne afsted og hopper op i taxfree hvor døtrene skal bruge lidt af deres lommepenge på bamser – yep FLERE bamser.

MIDT I DET HELE…

Opstår lidt panik. Jeg kan ikke huske at have set vores pusletaske – i ved den som naturligvis har min pengepung, OG alt pusle grej til Noomi. Hun havde ikke skidt (lad os kalde en spade for en spade) og vi tænkte ikke at denne flyvetur skulle være der hvor vi pottetræner med vores 2 1/2 årige datter… OG VIGTIGST MIN PENGEPUNG VAR I TASKEN!!! Godt jeg må ud og se om bussen stadig er der (en time senere – hvem ved måske ryger han eller drikker tyrkisk te. Som var vildt god ps…) Jeg løber forvildet igennem lufthavnen. Må afleverer mit pas som pant for at jeg kommer tilbage. Altså tilbage til familien som jo rejser uden mig ellers!!!

BUSSEN ER VÆK!

Fedt. Jeg går nu i SERIØS PANIK!!!!

Jeg ringer til hustruen. Så til hotellet. Så til Hustruen imens jeg løber rundt først udenfor så indenfor så udenfor. Jep jeg begynder at svede. Jeg løber udenfor igen. Telefonen ringer. BUS CHAFFØREN HAR FUNDET TASKEN! ok problem han er 25 minutter væk…. 25 MINUTTER VÆK! Denne info kom da der var 15 minutter til at boarding startede. I lufthavnen med 4 gates… Altså ikke den lufthavn hvor boarding trak ud tænkte jeg.. Godt så jeg ventede på bussen imens hustruen og jeg smséde… Lidt panisk til sidst….

image

BUSSEN KOM!!!

Chafføren fik 30 tyrkiske lirer og jeg LØB (igen hej træning!) igennem lufthavnen. Manden der tog mit pas i pant VAR VÆK! heldigvis var en sød kvinde informeret. JEG LØB IGENNEM LUFTHAVNEN og ned til rulletrappen til min familie som stod og ventede. De havde været helt i panik – døtrene – “kommer far med flyet også mor?” “skal vi flyve uden far”. Og når alt kommer til alt er det jo trods alt meget fint at de ikke bare tænkte “FARVELLER FARMAND” “ENJOY CYPERN” alene…

SHIT en vild afslutning på ferien og en vild start på en lidt lang flyvetur hjemad.

TYPISK OS!

HAR I OGSÅ PRØVET NOGET LIGNENDE?

A