Søg
Close this search box.

OM AT NYDE TIDEN MAN HAR…

image

 

 

Min hustru har fødselsdag idag. Vi plejer at være gode til at holde fri på vores fødselsdage. Vi kan lide at fejre hinanden. Vi kan lide at fejre hinanden sammen. Jeg tog en hemmelig feriedag (som i måske har fulgt med i på snap/insta 🙂 ) men min elskede hustru skulle arbejde. Hun havde frabedt sig aftenvagt på hendes fødselsdag, dog kunne det ikke være anderledes denne gang. Det er sjovt som man nogen gange ønsker andet end man får. Vi havde svært ved at vende situationen til at starte med til en “hvor er det hyggeligt at vi bare har nogle timer” / i stedet for “husk at vi skal være ude af byen inden kl 14!”. Vi startede med som altid at synge fødselsdagssang i sengen og kysse og kramme allesammen. Vi gjorde os færdige og jeg foreslog at vi tog til Bistro Royal og fik lidt morgenmad. Jeg havde aftalt med svigermonster (jeg elsker hende som min egen mor – derfor navnet ps) og svigerfar at de skulle overraske os derinde. De kom og vi gik lidt rundt i byen og hyggede os i det fantastiske vejr. Fik en is te – imens svigermonster spiste Smushi hos Royal Smushi Cafe (virkeligt lækkert det hele puha!). Vi fandt en kold kaffe for the road og trippede stille og roligt mod bilen og hjemmet igen.

Nogen vil måske finde det underligt at dagen kan være farvet af at man ikke har helt fri. Jeg kan godt se det lyder lidt barnligt. MEN for mig og os handler det om at nyde den tid man har sammen – sammen. Og det handler om at kunne nyde tiden uden en bagkant. Uden en deadline på selve dagen. Jeg føler stadig vi fik en dejlig dag ud af det, og min hustru blev fejret på hendes dag. Jeg føler også at pigerne elskede dagen. Også selvom den ikke var pakket ind i is og legepladser. Det må vi gøre næste gang. Vi lærte idag at nyde timerne vi havde. Vi så hinanden i øjnene og krammede, og var hinanden nær løbende henover dagen. Vi nød dagen som den var. Og nød øjeblikkene som de var. I weekenden har vi aftalt en bytur uden en bagkant – tidsmæssigt. Jeg har, udover gaverne hustruen allerede har fået – idag, lovet hende et sæt fra Custommade. Det er et af de danske mærker til damer, lige nu, der gør det skide godt – hvis i spørger mig, og hun trænger til lidt nyt tøj. Ifølge hende selv (høhø). Men jeg støtter op om lidt nyt tøj til hende 🙂 OG jeg støtter op om at vi får en dag som familie – sammen. OG jeg glæder mig til at vi har hinanden, og kan nyde dagen helt som den skal. Jeg glæder mig til weekend 🙂

image

KAN I NYDE DEN TID I HAR – ELLER VILLE I ØNSKE I HAVDE MERE TID?

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER