Søg
Close this search box.

FARMORS GAMLE GYNGESTOL HAR FÅET NYT (FARVERIGT) LIV!

reklame for Flügger

I KENDER GODT DE MØBLER MAN OVERTAGER FRA FAMILIE OG HAR MINDER MED?

Sådan et møbel har vi et par stykker af. Det her er min mors gamle GYNGESTOL som jeg tror nærmest er et arvestykke fra min mormor. Måske ældre. Da min mor gik bort har den fulgt med hjem, det møbel med minde. I mange år (over 10 år) har den stået i vores stue, og vores sort og hyggelig, med slidmærker og patina. Det har også kunne noget. Men i den senere tid har jeg fået lidt til farve i vores hjem. Jeg har set at tendenserne viser at vi ikke skal være bange for farve på hverken møbler eller vores hjem. Har du fulgt med i noget tid så ved du at vi har boet ganske Hvidt. Og det har jeg været vild med da jeg arbejdede i modebranchen hvor man (lad os være ærlige) bombarderes med farve indtryk.

NU VAR DET TID!

Jeg ledte længe efter farver som jeg synes passede til vores hjem, og fandt den super fine stærke rosa farve. I Flügger butikkerne har de fine store farveprøver på træ, i den perfekte matte farve. Perfekt til interiør! Udover det så stod der en nørd klar i butikken (i ved jeg har optur over nørder! Og er jo selv en der elsker at nørde!) til at vejlede omkring grunder osv ydermere. MY DIARY skulle det være! Det er ikke mig der er optur til at male og hustruen synes gudskelov at det var en sjov idé (som jeg fik og ikke kunne udføre haha) Og jeg er taget helt tilbage over hvor fint resultatet er!! WOW

HUSTRUEN ER FOR OPTURS SEJ!

Og jeg må indrømme at farven er blevet ENDNU bedre end jeg havde regnet eller turde håbe på! Stolen har fået nyt liv, og jeg ved det lyder som en kliché, dog er det oprigtigt sådan jeg har det. Gyngestolen er rykket ind i nutiden, MED dens historie i mit hjerte. Jeg er i tvivl om min mor vender sig i graven over at vi har malet den. Dog tror jeg (læs håber jeg) at hun ville forstå hvorfor vi netop har gjort som vi har gjort.

SE LIGE HVOR FIN DEN ER BLEVET!

OG VIGTIGST AF ALT!

Døtrene er ligeså vilde med den som vi er! Og lige nu har den nisser siddende i, traditionen tro. Iår er stolen bare lige blevet en tand sejere!

LÆS MERE OM FLÜGGERS FINE INTERIØR FARVER HER!