Søg
Close this search box.

SÆSONENS HERRESKO SØNDAGS SHOPPEGUIDE…

JEG VED DET GODT…

Jeg har absolut en ting for sko. Så da jeg fik en privat besked på instagram, med et ønske om sommer sko til os mænd, da så tog jeg det dybt seriøst. Jeg har her fundet lidt forskelligt. Sko som jeg synes er ikoniske og absolut vigtige. Ja jeg ved godt at kondiskoene er lyserøde og de er MEGA SEJE! Derudover er der alt lige fra sneaks, til sandaler (oh no he didnt) til pæne sko. Pæne sko som jeg går alt for lidt i, dog ABSOLUT nyder at have på når jeg gør. Tag kortet frem og shop løs! Der er i forskellige prislejer.

SNEAKS TIL FORÅR / SOMMER – HVIS DEN KOMMER?

Ikoniske sneaks er vigtige i enhver mands garderobe. Jeg har måske lidt for mange nuvel, og jeg er ikke slut med at købe sneaks. Udover den ikoniske GUCCI ACE sneak så er her mine tips til de sejeste sneaks der findes LIGE NU. Tryk på billederne for at komme til produktet. Eller tryk på nedenstående links… De absolutte favoritter er De lyserøde COMMON PROJECT sneaks , og også de SEJE SORTE MADS NØRGAARD sneaks!

LANVIN / COMMON PROJECT / NIKE

ADIDAS / MADS NØRGAARD

SANDALER TIL MÆND?

Jeg ved det godt. Sandaler kan være tabu. MEN jeg har faktisk en ting med Birkenstock. De virker og er behagelige, og gode at gå i. Derudover er der en tendens med sandaler af typen “slides” som jeg syens er ret seje. Også selvom man er voksen. Tryk på billederne for at komme til produktet. Eller tryk på nedenstående links…

BIRKENSTOCK / BOTTEGA VENETA / HUGO

PÆNE SKO TIL DET HELE…

Jeg er vild med at gå med pæne sko. De er pæne til jeans og en skjorte og naturligvis også til jakkesættet. Jeg har tidligere købt pænt dyre sko på mit tidligere arbejde, og værdsætter det gode håndværk, som man typisk også betaler for. Her over er der et udsnit af de forskellige prislejer. Mit næste par sko er absolut et par Church´s som jeg sparer sammen til. Men også de fine helt sorte Dr Martens, jeg er vild med deres sko og de er mega gode at gå i.Tryk på billederne for at komme til produktet. Eller tryk på nedenstående links…

ECCO SNØRRESKO / ANGULUS SNØRRESKO / ECCO SNØRRESKO

DR MARTENS SNØRRESKO / GUCCI SNØRRESKO / CHURC´S SNØRRESKO