Søg
Close this search box.

STATUS MED MERLE – OG WEEKENDEN DER ER GÅET…

img_0174

WOW DET VAR DEN WEEKEND!

Jeg ved ikke med jer, men denne weekend føles som om den er fløjet afsted? Pludselig sidder jeg her søndag aften og tænker “hvor blev weekenden af?”. First things First. Merle har fået støvlen af i fredags. Lægen sagde god for at den skulle af og Merle virkede ok med det i fredags. Men i weekenden har der været lidt dårlig stemning fra hende. Jeg ved ikke om hun føler at fokus er fjernet en smule fra hende igen. Om hun “bare” er Merle igen. Misforstå mig ikke, JEG føler det ikke sådan, det virker dog som om at hun lige skulle gøre noget for at få den extra opmærksomhed. Forståeligt nok. Derudover starter ugen for hende igen. Sådan rigtigt. En hel dag i børnhave med aflevering og og kram. En hel dag i børnehaven hvor der ikke skal “passes” mere på Merle end de andre børn. Jeg tror tankerne spirrer i hendes smukke sind. Jeg skal aflevere imorgen og har masser af tid til at være til stede! Hvis hun har brug for det den lille mus…

img_0209

snapseed

ALENE FAR WEEKEND HYGGE…

Det er ikke meget vi har set til hende den dejlige hustru og mor, og jeg kan mærke at vi stadig ikke er helt nede med den idé. Jeg forstår at hustruens valg af 12 timers vagter på fødegangen jo netop hjælper os i de fremtiddige weekender. Døtrene er bare ikke enige. I deres optik skal mor være hjemme. Jeg er helt enig, og knokler på livet løs for at hustruen kan være mere hjemme. Men det sker jo ikke overnight! Desværre. Jeg kan mærke at min stolthed som far lider lidt når de bliver TOP ked af det når mor tager på arbejde. Jeg mener – JEG ER JO HER! Men det er som om at de altid har været vant til at jeg har været væk. Det har vi ikke med hustruen og moderen i hjemmet. Jeg forstår godt at det kan være svært. Det er jo også voksen ting det der med at tjene penge for at have penge til hjem og livet… Gid vi bare kunne bo i et telt og være en familie.

image

LORTEFAR UPDATE…

Kom der også i denne weekend. Jeg er oprigtigt TOP YDMYG og taknemmelig for at i allesammen læser med OG skriver jeres tanker. Lad os være lorteforældre sammen – OG støtte hinanden til at afslutte det pænt og vokse videre med den viden. I er pisse seje! Har du ikke læst indlægget så tryk HER! så kan du læse med 🙂

img_0250

SØNDAGEN GIK…

Med så lidt som muligt! Jeg fik vasket lidt tøj og ordnet kanin buret (glæder mig seriøst til at døtrene kan hjælpe mere til med det ps!!!!) OG vi tog et smut i plantorama for at handle ind til et projekt jeg har som i kan se mere til snart! Faktisk i næste uge! Jeg har virkelig optur over det samarbejde som jeg skal lave, og jeg glæder mig til at dele det! Se lige den lille Noomi fis i favorit tøj fra Finske VimmaCompany – Måske jeg en dag deler mine favorit instagram mærker, hvor dette er et af dem! Tænk hvordan tøj mærker kan vokse ud over grænser med instagrams hjælp! WOW!

snapseed

NU SIDDER JEG SÅ HER OG SMILER…

Smiler som jeg har gjort så mange søndage i træk, OG skrevet om herinde. Jeg sidder og smiler fordi jeg er taknemmelig. Taknemmelig fordi jeg får lov til at lave hvad jeg har passion for. Jeg deler mine ærlige tanker og en masse billeder med jer herinde. Jeg deler mine mini tanker og billeder på INSTAGRAM. I følger med og tager del i mit og min families liv. Jeg har et job som kører derudaf med 84629203 km i timen. Og jeg er vild med det. Vild med at det skifter retning. Og samtidig forbliver fantastisk. Giver det mening? TAK fordi i følger med. Må i have en smuk søndag og nyde de sidste weekend timer. Mandagen er liiige rundt om hjørnet!

ER I KLAR?