Søg
Close this search box.

SÅDAN GIK MERLES FØRSTE SKOLEDAG EFTER CORONAPAUSEN!

IDAG KOM DAGEN HVOR MERLE HAVDE SKOLESTART IGEN!

Aula har været rødglødende med info fra alle vegne. Og alt info har gjort at jeg slappede fuldstændigt af da jeg imorges skulle aflevere Merle. Hun var SÅ spændt og glædede sig enormt meget. I en sådan grad at hun stod klar med termobukser på klokken 07. Så ja hun spiste morgenmad i termobukser.

MERLE VAR HELT KLAR!

Vi kørte afsted, Merle på cykel og mig halsende bagefter (første løbetur i seriøst lang tid!) MEN afsted var vi! Merle snakkede hele vejen – hun var så spændt! Vi ankom til en skoleleder som hilste velkommen. Vi ankom til forældre som holdt afstand og alle opførte sig pænt! Vi blev budt velkommen til en håndvask hvor Merle skulle vaske hænder inden hun kom ind i klassen, og derefter blev hun afleveret til den ene af hendes favoritlærere!

MERLE

Uden tvivl blev Merle afleveret til en anden type skole end hun savnede. Og jeg glædede mig til at hente hende igen – ude ved cyklen, og hører hendes tanker på vejen hjem.

MERLE

MERLE KOM STOLT HEN TIL CYKLEN

Og på vejen hjem fortalte hun hvordan dagen havde været. Men hun blev også ked af det. For det her var jo ikke skolen som hun kendte den. Eller som hun havde glædet sig til. Vi snakkede om hendes tanker og jeg forstod hendes følelser og vi snakkede om hvordan det ville være i noget tid. Hvis ikke indtil sommerferien. Og det forstod hun godt.

Jeg er stolt over at se hende reflektere over hendes dag. Og være ærlig. Jeg glæder mig til at aflevere hende igen imorgen, for imorgen er en ny dag. Og jeg er uden tvivl sikker på (og rolig) at skolen har styr på det hele.

Onsdag starter de store og jeg glæder mig til deres oplevelse også.

Sedlen iøvrigt, er en hilsen til hustruen som kom hjem fra nattevagt og lige skulle vide at Merle tænkte på hendes mor. Jeg bliver helt varm i hjertet 🙂

DET ER EN VILD TID VENNER!

HVORDAN HAR DIT BARN REAGERET PÅ AT STARTE I SKOLE IGEN?

Vi afsluttede eftermiddagen ude på terrassen med snacks og hjemmebag (reklame for HOMEMATE)