Søg
Close this search box.

FAMILIEN PÅ NORSKE EVENTYR!

VI ER NÅET TIL DESTINATION NUMMER 2 PÅ VORES NORSKE EVENTYR!

REKLAME FOR VISIT SYDNORGE

Efter et skønt ophold på altid dejlige strandhotel Fevik, kørte vi videre i det sydnorske landskab. Vi skulle videre til noget der hedder TREHYTTENE, og vi vidste ikke så super meget om konceptet, og valgte at kører afsted med et åbent sind. Naturen på vej mod hytten var eminent smuk. Og vi fik flere gange en WOW oplevelse udelukkende af at kigge ud af vinduet. Vi ankom til stedet, efter at have kørt igennem skovstykke, på en grusvej. Eventyret kunne begynde! Vi ankom til den fineste hytte midt ude i træerne, og et sjovt anneks ved siden af. Vi skyndte os ind i huset for at se den sjove planløsning af sovepladser i “kælderen” med egen lille altan ud mod skoven. Og førstesalen med tagterrasse, langbord og udsigt udover hele skoven. Og stueetagen, hvor køkken, bad og spiseplads med rustikt langbord med en masse spise pladser (som måske også kan være sovepladser…)

MEN HOV! BADEVÆRELSET VAR BARE EN VASK – HVOR ER BADET OG TOILETTET???

Panikken indfandt sig ganske hurtigt hos pigerne (læs: HUSTRUEN). Hvor var badet OG toilettet?? Vi kiggede ned på annekset og tænkte – ok det hele er dernede. Det var så delvist sandt! Der var toilet af den art hvor man går på toilettet og lukker brættet ned. Det er den art hvor man ikke kommer til at kunne se at man har indtaget rødbede. Det forbliver foreviget i en bunke under toiletbrættet. Lad os være ærlige. Det er første gang vi har hilst på dette toilet som enhver stenaldermand havde synes var vildt luksus.

MEN HOV! HVOR VAR BADET??

“Glæden” over at have fundet toilettet, blev voldsomt afbrudt af angsten over det manglende bad i annekset. Specielt efter en dag på stranden. Jeg ringede lettere panisk til min kontakt person (Åse) på stedet. Der måtte være sket en fejl? Hun fortalte sikkert med smilende at der bestemt ikke gemte sig et brusebad (dusch som de seje nordmænd kalder det) i hytten. MEN AT DER VAR EN BADESØ TÆT PÅ…

VI STOPPER LIGE OP – SAGDE ÅSE “BADESØ”???!!!

NEJ NEJ NEJ NEJ. Det tror jeg ikke vi skal. Findes der mon et fitness center i nærheden hvor vi kan købe bad tid. Mange tanker kom til mig – især for at curle foran hustruen som jeg kunne se var mere eller mindre ved at brænde sammen oveni hovedet. Indtil vi begge to blev enige om at vi da tog ned til badesøen. Hvor svært kunne det lige være?? Vi kørte og kørte af snørklede grusstier og kom ned til den fineste sø midt i ingen ting. Her skulle aftenens bad blive en realitet. Døtrene grinede på vej derned, jeg tror oprigtigt ikke at de regnede med at det her blev en realitet! Da vi begyndte at gøre klar til det skabtes en vild stemning. Sætningen som “DET KOMMER IKKE TIL AT SKE MOR!” Kom fra Noomi. Et øjeblik kunne jeg se hvordan det her ville ende i en komplet katastrofe. Midt ude i badesøen!

VI KOM IGENNEM DET!!!

Og døtrene endte med at grine igennem det hele. Hele denne oplevelse som ingen af os havde regnet med var noget vi skulle prøve, stod vi pludselig i allesammen. Og det var pisse hyggeligt! Renere end da vi kom, kørte vi mod vores hytte igen, hvor aftensmaden kom på bordet noget senere end vi havde regnet med. Men med et eventyr mere i baggagen. Vi nød også de lækre jordbær vi købte på vejen. Og vi sad og små grinede over dagens kontraster. Og Noomi nævnte at dagens højdepunkt for hende var at bade i søen ude i skoven. OG DET gør at vi absolut ikke er bange for at prøve det igen!

OG NU SIDDER JEG HER OG KIGGER UD OVER SKOVEN…

GODNAT VENNER!