Søg
Close this search box.

JEG ER EN PISSE STOLT BLOGGER!

image

JEG ER BLOGGER!

Jeg er ikke i tvivl om at det job er lidt difust for mange dog har jeg omfavnet at jeg jo er det. Jeg har optur! OG jeg er mega stolt. Nu er de fleste af os MANDE bloggere fra Bloggers Delight, røget over i et helt nye koncept “THE BLOKE” Vi er der sammen og det bliver en fest uden lige at følge dette koncept. Vi holdt receptionen for MANDE universet i aftes, og jeg må sige at jeg skisme bliver helt stolt over hvad jeg har opnået på den her korte tid. Events som disse gør at man lige får muligheden for at stoppe op og tænke over gode og seje øjeblikke. Jeg har OPTUR over at være kommet længere end jeg havde drømt om. Og det er jo pga 2 ting. JER DEJLIGE LÆSERE, som jeg deler mit liv med. OG jeg er så priviligeret at i også deler jeres liv med mig. Det betyder VIRKELIGT MEGET for mig! så et kæmpe tak skal i have jeres vej! Derudover er der virkeligt seje samarbejdspartnere som har været TOPPEN at arbejde med – OG BLOGGERS DELIGHT som jeg lære fra hver dag der går. Jeg troede aldrig jeg skulle være blogger. Jeg er dog STOLT over at være en del af dette OG stolt over at i gider bruge jeres tid på lille bitte mig

TAK!

KRAM fra Allan